(0) kommenttia

Itsenäisyyspäivä sujuu juhlavasti myös Kirkkonummella – tänä vuonna teemana sotilaat ja Upinniemi

(arkistokuva: 6.12.2017)

Kirkkonummella voi virittäytyä ennen illan Linnanjuhlien seuraamista myös juhlavasti itsenäisyyspäivän viettoon. Pääjuhlapaikkana on nyt toista kertaa kunnantalon aula.

Päivän ohjelma alkaa perinteisesti seppelten laskulla sankarihaudoille klo 11.30 ja juhlajumalanpalveluksella Kirkkonummen kirkossa klo 12.

Juhlakahvit on tarjolla Kirkkonummen kunnantalon ravintolassa klo 13 alkaen ja varsinainen juhlatilaisuus alkaa klo 14 kunnantalon aulaan toteutetussa juhlatilassa.

Tilaisuuksiin ovat kaikki tervetulleita eikä ennakkoon tarvitse ilmoittautua.

Tällä kertaa kunnantalon juhlatilaisuuden teemana on Upinniemen varuskunta, joka täytti kolme kuukautta sitten 60 vuotta.

> 60-vuotiasta Upinniemeä juhlittiin seminaarissa – armeija olisi halunnut myös Kantvikin varuskunta-alueeksi (Visykkönen 30.8.)

Itsenäisyyspäivän juhlapuheen pitää Rannikkoprikaatin komentaja, kommodori Janne Huusko, joka aloitti nykyisessä tehtävässään maaliskuun alussa.

Kunnantalon aulaan on koottu myös pieni valokuvanäyttely Upinniemen valokuva-arkistoista. Näyttelyyn voi tutustua kunnantalon aukioloaikoina 16.1. saakka.

Musiikista vastaavat  jälkeen Kirkkonummen musiikkiopiston oppilaat. Kunnan tervehdyksen tuo valtuuston puheenjohtaja Anders Adlercreutz.

Itsenäisyyspäivän kansalaisjuhlasta lähtee tänäkin vuonna matkaan lahjakorein varustettuja sotilaspartioita tervehtimään veteraanijärjestöjen nimeämiä sotainvalideja, veteraaneja ja lottia.  

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx