(0) kommenttia

Ilmoittaudu Kirkkonummi-päiville sähköisesti!

Viime vuonna ei järjestö-tapahtumatoria ollut. Torialuella oli tavallista markkinameininkiä.

Kirkkonummi-päiville on mahdollisuus ilmoittautua sähköisten lomakkeiden kautta. Viime vuoden tauolla ollut tapahtumatori on taas auki yhdistyksille ja järjestöille.

Kirkkonummen koko torialue eli ylätori, alatori kirkon edessä ja alapuolella oleva parkkipaikka on varattu lauantaina 30.4. pääsääntöisesti kirkkonummelaisen yhdistystoiminnan esittelyyn. Alapuolen on vuokrannut Karateseura Sokuto ja ylätorin Selvästi terveempi elämä -yhteistyöryhmä.

Paikkavaraukset alatorille ja parkkipaikalle tehdään Sokuton kautta. Paikan hinta yhdistyksille on 50 euroa. Varauksia otetaan vastaan niin kauan kun paikkoja riittää. Varaukset tehdään sähköisellä varauslomakkeella.

Ylätorille S-Marketin ja Rosson edustalle voi paikkoja kysyä ja varata sähköpostilla: kari.kopra(at)kirkkonummi.fi
 
Ylätorilla paikan hinta yhdistyksiltä 40 euroa. Varauksia otetaan niin kauan kuin paikkoja riittää. Paikkoihin ei pääsääntöisesti ole saatavilla sähköä.

Eri puolille Kirkkonummea on syntymässä Kirkkonummi-päivien aikana tapahtumia, joihin yhdistykset ja muut toimijat voivat lähteä mukaan ilmoittautumalla suoraan niiden järjestäjille.

Kaikki tapahtumatiedot 6.6. mennessä

Kirkkonummi-päiville osallistuvien toimijoiden toivotaan ilmoittavan tapahtumatiedot Kirkkonummen kuntaan, joka kerää ne yhteistä tiedotusta varten.

Tiedot ohjelmista yhteistä tiedotusta varten otetaan vastaan pääosin sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ohjelmien ilmoittamisaikaa on jatkettu 6.6.2014 saakka. Ilmoittautumislomake on kunnan nettisivulla.

Yhdistysten on mahdollista päästä myös sisätiloihin esittelemään toimintaansa, kun Lucaknilla on  KNUF:n Kekkerit  ja  Aseman Ostarin käytävä on järjestöjen käytössä lauantaina 30.8.2014. Paikkoja voi varata puhelimitse Luckan Kyrkslätt, puh. 09 – 296 3830 tai käymällä Luckanissa, osoite on Asematie 3, Kirkkonummi. Luckan netissä

Arkisto (13.5.) Kirkkonummi-päivien toritapahtuma elvytetään henkiin

Kirkkonummi-päivät Facebookissa

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx