(2) kommenttia

Ikkunarikkoja iski nyt Veikkolaan

Eri puolilla Kirkkonummella on rikottu jo pitkään ikkunoita. Viimeisin ilkivallan kohde on Veikkolan seurakuntakoti.

Veikkolan seurakuntakodin ikkunoita on rikottu viime viikon tiistaina ja perjantaina. Tekotapa viittaa siihen, että asialla ovat olleet sama tekijä tai tekijät..

Eri puolilla Kirkkonummea on viime kesästä alkaen rikottu poliisin mukaan epätavallisen paljon ikkunoita.

Useissa tapauksissa tekotapana on ollut ampuminen ilma-aseella, ritsalla tai muulla vastaavalla.

Rikkomisista on aiheutunut huomattavan suuria kustannuksia kiinteistöille.

Asiasta jotakin tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Kirkkonummen poliisiin virka-aikana numeroon 0718738050 tai virka-ajan ulkopuolella numeroon 0718738003.

Arkisto (3.1.) Uimahallin ikkunoita on rikottu

 

(2) kommenttia
Kommentit (2)

Kommentit (2)

heh oli meilläkin kuri ja järjestys muttei ikinä saatu remmillä ym.. kyllä ne asiat puhumalla,kurilla,järjestyksellä ja arestilla hoituu, ja varsinkin puhumalla!! Sanoisin kyl näin että ne vanhemmat jotka käyttävät käsiä/jalkoja tai kättä pidempää ovat epäonnistuneet kasvattajina ja puhetaito ollut jo kauan hukassa je heidän pitäisi miettiä miksi eivät jaksa/pysty lapsilleen puhumaan..onko heillä kiire omiin harrastuksiin,töihin,pubiin vaiko minne ja lapsille annetaan rahaa että mee pois..!!?? En tiedä syitä on monia mutta ne kavereistani jotka silloin joskus pula aikana saivat selkäänsä on puolet juoppoja,varkaita ym.. ja loput jota kuinkin selvinneet yrittävät selvitä puhumalla ym... Joten turha yleistää ja puoltaa kättä pidempää!! Se on vain niin että se on heikon ja huonon vanhemman pakotie PISTE!!
Tina
Vanha sanontahan sanoo että sitä niittää mitä kylvää. Aikoinaan alettiin puoltaa vapaata kasvatusta, lapsen ruumiillisesta kurittamisesta tehtiin rikos ja sitä se on yhä. Nyt sitten ihmetellään huuli pyöreänä että kuinka ne tekee mitä lystää, mitään väliä ei ole. Itse kuulun siihen sukupolveen joka ei saanut vapaata kasvatusta, kotona oli kuri ja järjestys ja kolttosista saatoit saada koivuniemen herraa, opetettiin selvästi mikä on oikean ja väärän ero. Nykyään vain leikitään jotain jäähypenkkileikkiä ja sitten ollaan ihmeessä kun se leikki ei enää lapseen tehoakkaan.
Poju

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä