(21) kommenttia

Hymyillään ja sanotaan kaikille "hei" tai "moi" − valtuuston puheenjohtaja heittää kirkkonummelaisille ilmaisen haasteen

Katso video klikkaamalla

Kirkkonummen valtuuston puheenjohtaja Anders Adlercreutz (r.) heittää kuntalaisille haasteen, joka ei maksa mitään eikä vaadi poliittisia päätöksiä.

Kirkkonummi-päivien merkeissä kunnan päätöksenteon nokkamies kehottaa kaikkia kirkkonummelaisia hymyilemään ja katsomaan silmiin vastaantulijaa. 

− Kun tapaat kenet tahansa, osoita että olet nähnyt hänet, katso silmiin, hymyile ja sano vaikka moi tai hei, Adlercreutz kannustaa Facebookissa.

− Jos tämä haaste toteutuu, ehkä vuoden päästä eletään paljon makeemmassa kunnassa ja ennen kaikkea paljon kohteliaammassa kunnassa.

(21) kommenttia

Kommentit (21)

Sivut

Ei ihmiset edelleenkään moikkaile ulkona. En usko, että edes kunnanhallituksen ihmiset tervehtii.
joku
fakta on oikeassa ja sitten kun vielä hymyillä päräytät päälle se on piste iin päälle ja toisekseen saat kaikki ei toivotut henkilöt kimppuusi pysäkeillä jne. josta et pääse eroon millään minä en kyllä lähde tällaiseen mukaan tutuille kyllä voi srn tehdä ja teenkin
legot vaarassa
No nyt tulee mieleen että Kirkkonummella on paljon maahanmuuttajia ja naisille ainakin annettiin aikoinaan ohjeeksi että älä katso silmiin etteivät käsittäisi väärin annettua viestiä.
Fakta
"Tulisi muuten mielenkiintoisia/ahdistavia kauppareissuja, kun koko ison ruokakaupan asiakaskunta pitäisi ostosten ohessa tervehtiä perjantairuuhkissa - varalta useampaankin kertaan, jos ei muistaisi varmaksi kenelle oudolle ihmiselle jo on ehtinyt hymyillä ja moikata :)"

Tässähän tämä negatiiivisuus, saivarteltu ja halu ymmärtää väärin kuitenkin taustalta kumpuaa, jokainen (jos nyt mitenkään kehtaa ja viittii) toteuttaa ajatusta parhaaksi katsomallaan tavalla. Jos Anders hymyilee ja tervehtii niin joku toinen esim. minä nyökkään ja moikkaan lyhyemmin, ajatus ja huomiointo on tärkein. Osoittaa fiksuja tapoja jonka ideaa on täälläkin vaikea kaikille selventää kun se asenne on tyly.
Petsku
"Ei kai tarkoitus ole valtoimenaan moikata mutta huikata tai nyökätä vaikka omassa rapussa tai kylässä vastaantuleville." - vastauksen olisit voinut lukea hieman sisälukutaitoa harrastaen kommentoimastasi artikkelista.
Mutta kopioidaan sekin nyt tähän: "..kehottaa kaikkia kirkkonummelaisia hymyilemään ja katsomaan silmiin vastaantulijaa. - Kun tapaat kenet tahansa, osoita että olet nähnyt hänet, katso silmiin, hymyile ja sano vaikka moi tai hei, Adlercreutz kannustaa Facebookissa." Eli ei ollut kyse vain naapureista ja oman kylän asukkaista,,

Tulisi muuten mielenkiintoisia/ahdistavia kauppareissuja, kun koko ison ruokakaupan asiakaskunta pitäisi ostosten ohessa tervehtiä perjantairuuhkissa - varalta useampaankin kertaan, jos ei muistaisi varmaksi kenelle oudolle ihmiselle jo on ehtinyt hymyillä ja moikata :)

Täytyykin alkaa seurata, josko hankkeen puuhamies toteuttaa omaa haastettaan ja hejailee kaikki ostoksilla olevat kanssaihmiset.
Hej/moi ja :)

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx