(12) kommenttia

Hurjia nopeuksia maanteillä − Kirkkonummella mitattiin 121 km/h kuudenkympin alueella

Viikonloppuna otti poliisi Länsi-Uudellamaalla "kuivumaan" noin 20 ajokorttia pääsääntöisesti ylinopeuksien takia.

Kyseenalainen ennätys oli Lohjalla, missä mitattiin viime perjantaina 211 km/h nopeus 120 km/h rajoitusalueella.

Seuraavana päivänä poliisi mittasi Kirkkonummella nopeuden 121 km/h alueella, jossa nopeusrajoitus on 60 km/h.

Espoon Soukassa autoilija törmäsi tietä ylittäneeseen lapseen Espoon sunnuntaina.

Kuljettaja kertoi, että hän oli nähnyt lapsia jalkakäytävällä. Heitä lähestyessään yksi lapsista oli juossut tielle, eikä kuljettaja ollut ehtinyt väistää tätä.

Kuljettajan mukaan lapsi oli tullut tielle ennen tien ylittävää suojatietä.

Auto kulki törmäyshetkellä noin 40 kilometrin tuntivauhtia. Lapsi loukkaantui törmäyksessä, ja hänet vietiin tutkittavaksi sairaalaan.

Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii onnettomuutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena.

(12) kommenttia

Kommentit (12)

Sivut

Ihmiset ovat käyneen entistä varomattomimmiksi. Törmäilevät autojen eteen. Toiset taasen ajelevat ylinopeuksilla ja mikä nyt yleiseksi tavaksi on tullut myös päissään, varsinkin naiset ja nuoret moboilijat.
Harva autoilija nykyään enää noudattaa nopeusrajoituksia, yleensä nopeudet ovatkin kaksin kertaisia. Niinhän sitä sanotaan, että hitaat kuolevat ensin.
nimimerkki. ei vauhti tapa vaan se äkkipysään
Mistä lähtien on ollut autoilijan vika, jos autotielle säntää eteen joku suojatien ulkopuolella? Ennen ei suojatielle saanut edes juosta...
Äitinsä tytär
Monelle kuskille oma bemari ja sillä ajaminen on varmastikkin elämän parasta aikaa ja sitä pitää tietty muidenkin tiellä liikkujien osata ymmärtää sekä myös arvostaa eikä suoralta kädeltä alkaa arvostelemaan negatiivisesti...ja maksavat kuuliaisesti varmasti kaikki mahdolliset liikennerikkomukset kuten asiaan kuuluukin:)
Anonyymi
se jolla on huono itsetunto pönkittää tällaisella ajotavalla omaa egoaan luulee että ihaillaan kun ajaa reikäpäänä kukaan ei ihaile vaan pitää tyhmänä ei se automerkki sitä anna jos ei ole korvien välissä kaikki ok joten te jotka ajatte noin hakeutukaa sellaiselle kurssille jossa voi kehittää omaa itsetuntoaan raukat ovat jääneet elämässä ilman kehuja ja arvostusta mutta ei sitä sitten tarvii enää kun pää on vesirieskana
bemali
Juurikin näin, ei tuohon bemari- ja audikuskien ajotapaan mitään faktatietoa tarvitse etsiä kovinkaan kaukaa kun pitää silmänsä auki liikenteessä....
Anonyymi

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx