(0) kommenttia

Hulluttelua mäkiautolla − "Jos voitto tulee, bileet Syviksellä ja kunnalta toiveena suihkulähde, jossa voi juhlia"

Joel Hollfast johtaa kirkkonummelaistiimiä, joka osallistuu mäkiautokilpaan Helsingin Tähtitorninmäellä. (kuva: Red Bull -video)

Kaveriporukka pitää kotikuntansa Kirkkonummen lippua yllä ensi lauantaina jokamiesluokan kilpailussa, jossa lasketaan mäkeä mitä merkillisimmillä mäkiautoilla.

Mörkö Team Racing osallistuu Helsingin Tähtitorninmäellä 17.8. järjestettävään kansainväliseen Red Bull Mäkiauto GP -kisaan Mörkö-Marko -autollaan.

Red Bull on järjestänyt mäkiautokilpailuja ympäri maailmaa, Australiasta Etelä-Afrikkaan. Ensimmäinen kisa oli Brysselissä vuonna 2 000.

Suomeen tapahtuma saapuu nyt viidettä kertaa. Viimeksi toissa vuonna paikalle saapui sateisesta säästä huolimatta lähes 10 000 henkeä.

Tällä kertaa tapahtumaan haki yli 500 tiimiä, joista reilu 60 valittiin mukaan rakentamaan autoa ja kisaamaan tapahtumapäivänä.

Kirkkonummelta kotoisin oleva Mörkö tulee omakotitalon kellarista, missä mäkiauton rakentajat ovat pienestä asti rakentaneet erilaisia kojeita ja laskeneet niillä mäkeä pitkin alas.

Tiimin kapteeni Joel Hollfast uhkuu voitontahtoa ja lupaa, että jos ja kun voitto tulee lauantaina, bileet ovat Syväjärven uimarannalla.

Tiimillä on kunnan johdolle myös kaino toive. Jonnekin pitäisi saada suihkulähde, jossa voisi juhlia jääkiekon MM-kullan tapaan.

> Katso tiimin esittelyvideo tästä.

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx