(6) kommenttia

HS: Venäläisoligarkin omaisuutta on jäädytetty miljoonien edestä – Kirkkonummella yksi maa-alue

Ulosottoviraston haltuunsa ottama rakentamaton maa-alue on kylpylähotellin itäpuolella

Venäläisen oligarkin Boris Rotenbergin omaisuuden jäljittäminen on edistynyt ja ulosottolaitos on ottanut haltuunsa Suomessa yli 10 miljoonan euron omistukset.

Yksi kohde jäädytetyssä omaisuudessa on Kirkkonummen Tanskarlassa sijaitseva rakentamaton yli 9 hehtaarin alue, kertoo Helsingin Sanomat.

Kiinteistö on Långvikin kylpylähotellin naapurissa. Rotenbergin yhtiö on hankkinut sen vuonna 2007.

Kiinteistön, jolla hotelli toimii, omistusta ei tiettävästi ole vieläkään pystytty selvittämään. Kiinteistö on viimeksi ollut Boris Rotenbergin pojan Roman Rotenbergin.

Itse hotelli toimii normaalisti suomalaisyrityksen voimin.

Molemmat Rotenbergit ovat pakotelistoilla, joita on määrätty jo Krimin valloituksen aikaan ja tänä vuonna Venäjän hyökättyä Ukrainaan.

> Långvikin hotelliyhtiö hakee etäisyyttä Venäjän oligarkkiperheestä – pääomistaja siirtyy syrjään (Viisykkönen 18.3.2022)

(6) kommenttia
Kommentit (6)

Kommentit (6)

Lainatakseni Mira Koivulahtea : Maailma olisi meille kaikille parempi paikka, jos oppisimme hyväksymään erilaisuutta ja huomaamaan, millainen rikkaus se on.

Ikävä ettet siellä moderoinnin keskellä näe tätä totuutta, ja mikset näe, se jääköön korviesi väliin, ja yritä avartaa näkemyksiäsi jatkossa, jookoo? ja itse kykenen sen kanssa elää, koska tiedän "Audi-miesten" ajatuksenjuoksua hyvin ykskantaiseksi sekä yksipuoliseksi, ja vaientaminen kuuluu ja näkyy epävarmuutena näillä TOSI "Audi-miehillä".

:-)
:-)
:-)
Löydän etsimättä iloa, tai aihetta..
Vallan väärinkäyttö jatkuu..
Du får tycka och täncka på sätt som inte sett.. (förlåt för min svenska).

Ja jos rumasti saan ilmaista kantani, niin Venäjä on alkukantainen yllytyshullu, ja heidän vastapuolella on laskelmoiva ja nykytekniikkaa hyväksi käyttäen käyvät etänä risti/ryöstöretkellä (kateus ja ahneus ei ole hyve, ja ennenpitkään jää luu käteen, ja näin pääsi käymään villin lännen "oikeille" ylimistölle, ja nyt käydään uudestaan kylmä sota, ja maksajina ollaan me kaikki tavikset muodossa jos toisessa). Villi Länsi osaa nykyään isoin asein manipuloida, lavastaa, provosoida sekä provosoitua itse ja yltiöpäinen kateus sokaisee sekä kuurouttaa ja lopulta vie mennessään.
Ikävä että hyvin harva myöntää kohdanneensa sellaisen joka taitaa manipuloinnin, silloin ei pitäisi löytyä myöskään kompetenssia kommentoida ja vähätellä muiden näkemyksiä, he harvemmin haluavat (elleivät itse ole manipuloivia) nähdä taikka kuulla vastapuolta, ja kun katsoo tai kuuntelee valtamedian hastattelemia kansalaisia, niin he ovat kuin papukaijat matkien uutisankkureita ja / toimittajia. Ja nykyään tällä niin kovin lännistyneessä maassamme kun käydään "debattia", niin miten voi olla niin, että löytyy pelkästään samanmielisiä joka ohjelmaan??? (lähinnä tämä sota sekä korona, mitä tullut seurattua, niin vastapuolta ei ole, eikä anneta näkyä tai kuulua, joten hyvin on sisäsiittoista, ja halu kautta pakko lisätä tätä länttä äksönii kateuteen rakentuen).
Löydän etsimättä iloa, tai aihetta..
"Löydän etsimättä iloa, tai aihetta.."
Största delen av olika slags brott och missbruk är inte ett lands interna angelägenheter, utan har ofta internationella kopplingar eller behöver åtgärder av den internationella gemenskapen för att fixa problemen.

I detta fall känner vi väl till kopplingen mellan oligarkerna som stulit folkets egendom och presidenten som anfallit Ukraina. Alltså därför är det sakligt / nödvändigt att skrida till åtgärder mot oligarkerna.
Vallan väärinkäyttö jatkuu
Itsellä ymmärrys riittää siihen että pakotteita laitetaan mutta nämä oligarkien jäädyttämiset sekä takavarikot jne jne, niin alkaa muistuttaa jo suurelta osin ryöstöltä lännen toimesta. Se että nämä Venäjän super rikkaiden oman kansan ryöstämiset on arkipäivää, niin eikö ne ole oman maan sisäisiä ongelmia (toki sekin raha on läntisille ahneille kelvannut isosti, kunnes..), mutta millä sanankääntein kuvailisi lännen risti/ryöstöretki venäjää kohtaan (joita peitellään kyllä taitavasti kaikin sanakääntein) , ja millä ne oikeuttaa omia toimia niinkuin aikuisten oikeasti?
Pienemmissä piireissä kaiken itse kokeneen, voin sanoa että paha on se joka yllyttää yllytyshullua, eikä suinkaan tämä joka yllytyshulluudessa ryhtyy sen enempi ajattelematta toimiin ikäviin :-(
Löydän etsimättä iloa, tai aihetta..
Hyvä ja oikea toimenpide, vaikkakin isossa kuvassa vain pisara valtameressä.
Lisää tällaisia, kiitos!
Juuri näin kuuluu tehdä ja rahat ukrainalaisten kulujen kattamiseen!
Peukku

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä