(6) kommenttia

Henkilöauto ajautui ulos mutkaisella Porkkalantiellä – kuljettaja sairaalaan

Henkilöauton mieskuljettaja loukkaantui ulosajossa Porkkalantiellä keskiviikkona heti puolenpäivän jälkeen, kertoo hälytyskeskus.

Onnettomuus sattui noin kolme kilometriä 51:n risteyksestä jyrkässä mutkassa.

Päivystävä palomestari kertoo Ilta-Sanomille, ettei auton vauhdista voi varmuudella sanoa, eikä edes sitä, kumpaan suuntaan se oli matkalla.

Auto oli ulos tieltä, muttei kovin kaukana tienposkesta, kun pelastuslaitos tuli paikalle.

Kuljettaja toimitettiin hälytyskeskuksen mukaan sairaalaan.

Porkkalantie on varsin tunnettu kaahareista. Varsinkin nykyisin tie on hyvässä kunnossa uuden päällysteen myötä, mutta mutkat ovat ennallaan.

Kuten sanottu tämänpäiväisen onnettomuuden syystä ei ole kerrottu, oliko se kova vauhti vai joku muu.

(6) kommenttia
Kommentit (6)

Kommentit (6)

Ei ole juurikaan mitään muuta syytä ulosajoon/kolariin kuin väärä tilanne nopeus , ei siis liukkaus,näkyvyys tai muu vastaava tekosyy , vika yleensä aina peilissä

Ja on todella ikävää , että joku on loukkaantunut , en todellakaan toivo sitä kenellekkään,tai no , jos on rattis niin en oikeasti ole pahoillani, tyytyväinen vaan jos ei ulkopuolisia loukkaannu
minä vaan
Siinä tien pätkällä moni kortin saanut kokeilee taitojaan. Ja yllättävästi sitä vauhtia on useasti liikaa taitoihin ja mutkan jyrkkyyteen nähden.
Minä vain
Näin keväisin tuo musta jää saattaa olla varsin petollinen pakkasyön jälkeen ja etenkin peltoaukeille sen muodostuminen on enemmänkin kuin todennäköistä....mutta voihan tässä tapauksessa olla kyseessä myös inhimillinen virhe jonka tutkiminen on miltei mahdotonta?
Staffan
Lisää ratsastustilaan kuulumattomien hevostoimiston tietäjien/asiantuntijoiden kommentteja odotellessa..
Sarkasmia valituksineen?
Talvea ei oikeastaan ollutkaan mutta silti kevättä myöten alkaa kaahailu mutkaisilla teillä ympäri Kirkkonummea ja tietysti muuallakin sekä autoilla että moottoripyörillä. Uskotaan että mutkan takaa mistä ei ole edes näkyvyyttä ei tule ketään kunnes tulee. Ja muutkin vaarat mitä nämä eivät tajua. Vai onko se vaaran tunne se juttu? Sen tunteen ihailu loppuu siihen kun itse on teholla viemässä jonkun muun paikan.
Pätekää muissa asioissa
Ei voi syyttää mutkaa koska se on se 90 asteen mutka keskellä peltoa ratsastustilan jälkeen ja näkyvyys on siellä erinomainen. Siellä oli paikan päällä muutama paloauto ambulanssi ja Medi-Heli kun ajoin siitä ohi. Auto oli ilmeisesti ollut matkalla etelään päin ja luultavasti nopeutta oli ollut liikaa.
Emppo

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx