(0) kommenttia

Helle tai sadepäivä: Kirkkonummen kirjastot palvelevat läpi kesän − kassikaupalla luettavaa

Kirkkonummen kirjastoista löytyy kesälukemista kaiken aikaa ja myös vinkkejä eri teemoista. Kirjastot ovat auki koko kesän.

Pääkirjastosta ja Veikkolan kirjastosta voi lainata yllätyksellistä kesälukemista: kirjastoissa on lainattavissa eri teemojen ympärille koottuja take away -kasseja.

Kassissa on kolme tai neljä kirjaa, ja päällä on vihje sisällöstä. Vaikkapa näin: "Kiehtova kattaus kotimaisia dekkareita" tai "Kirjoja meren ja saariston ystäville"?

Kesän ajan on käynnissä myös kesälukuhaaste. Lukuhaasteessa on 30 erilaista lukemiseen innostavaa kohtaa, joista haasteeseen osallistuvat voivat rastittaa kymmenen itselleen sopivaa lukukokemusta.

Leikkimielisessä haasteessa pääsee kokeilemaan, miltä tuntuu lukea kirjaa vaikka puun alla, sadepäivänä tai uimapukuun pukeutuneena.

Kirjastoissa on myös ohjelmaa. Pääkirjasto saa vieraan keskiviikkona valtioneuvostosta.

> Nyt voi antaa Antti Rinteen hallitukselle palautetta − ministeri saapuu Kirkkonummelle kuuntelemaan (Viisykkönen 26.6.)

Kesä tuo hieman muutoksia kirjaston aukiolo- ja laina-aikoihin.

Kirjastossa on 11.8. asti käytössä kesälaina-ajat, mikä tarkoittaa sitä, että kirjoilla sekä blu-ray -ja DVD-levyillä on kuuden viikon laina-aika.

Poikkeuksen muodostavat tämän vuoden puolella hankitut uutuudet, joissa on käytössä normaalit laina-ajat eli kirjoissa 4 viikkoa ja blu-ray- ja DVD-levyillä 2 viikkoa.

Kirjaston aukioloajat löydät täältä.

 

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx