(0) kommenttia

Häät ja juhlat onnistuvat Kirkkonummella myös paikallisin palveluin − yrittäjät kokosivat voimansa

Kuva: Petri Mast, joka valittiin Vuoden Hääkuvaajaksi 2018. Mast on mukana tapahtumassa.

Kirkkonummelta löytyy useita paikallisia yrityksiä, joilta saa apua ja palveluja häiden järjestämiseen. Yrittäjät kertovat palveluistaan yhteisessä tapahtumassa.

Idea on lähtöisin Kirkkonummen Kukan Anne Kataikolta. − Halusimme kerätä paikalliset yritykset yhteen ja luoda yhdessä hauskan tapahtuman, jossa alueen yritykset pääsevät esiin.

Kirkkonummella juhlitaan Kataikon kokemuksen mukaan paljon häitä ja muita juhlia, ja tänne tullaan juhlimaan myös muualta Suomesta ja ulkomailta.

− Mukana on kattavasti eri alojen edustajia, koska haluamme näyttää ihmisille, että Kirkkonummelta löytyy koko paketti häiden ja juhlien järjestämiseen, Kataikko sanoo.

Kahden viikon kuluttua pidettävässä tapahtumassa on muun muassa häämuotinäytös paikallisten osaajien tekemillä meikeillä ja kampauksilla.

Hääjuhlapalveluissa myös kilpaillaan. Viime tammikuussa Kirkkonummelle tuli Helsingistä kaksi ykkössijaa.

> Kirkkonummelta löytyvät Suomen paras floristi ja hääkuvaaja − menestystä Vuoden hääyritys -kilvassa (Viisykkönen 16.1.)

Helsingin Love me do -häätapahtuman vastaava tuottaja Nonna Sjöberg on Kirkkonummelta, ja hän on mukana tekemässä myös tulevaa tapahtumaa.

 −Paikalliset häätapahtumat ovat erinomainen tapa tuoda alueellista osaamista esiin ja tutustuttaa paikallisia ihmisiä ja muualta tulijoita alueen mahdollisuuksiin, Sjöberg toteaa.

Maksuton ja kaikille avoin tilaisuus on Kirkkonummen Kukan myymälässä 27.4. kello 15-18. Osoite on Kirkkotallintie 2.

> Tapahtuman Facebook-sivut löytyvät täältä

(0) kommenttia

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx