(2) kommenttia

Ex-pääministeri osti Porkkalasta saaripaikan – Luxemburgissa asuvalle pankinjohtajalle Kirkkonummi on tuttua seutua

Entinen kokoomuksen puheenjohtaja ja pääministeri Alexander Stubb on hankkinut kesäpaikan Kirkkonummelta.

Entinen pääministeri ja nykyisin Euroopan investointipankin varapääjohtajana toimiva Alexander Stubb on hankkinut loma-asunnon Kirkkonummelta.

Stubb osti vaimonsa kanssa meren saaresta kiinteistön, jolla on suurehko huvila.

Stubbit maksoivat vajaan 1,4 hehtaarin tontilla sijaitsevasta loma-asunnosta 370 000 euroa. Myyjänä olivat yksityishenkilöt.

Luxemburgissa nykyisin asuvalle Stubbille Kirkkonummi on tuttua seutua.

Hän harrastaa pyöräilyä ja on kertonut harjoitelleensa paljon Kirkkonummen mutkaisilla teillä kuten esimerkiksi Porkkalanniementiellä.

Saaressa ei pyöräily onnistu, mutta avointa vettä on runsaasti ympärillä uimiseen. Stubb on kovanluokan triathlonisti, jossa avovesiuinti on yksi osa.

> Stubb kehui Kirkkonummen pyöräilyreittejä (Viisykkönen 28.3.2015)

> Kilpapyöräilijä törmäsi hirveen Kirkkonummella käydyssä kisassa – ex-pääministerikin oli ajossa mukana (Viisykkönen 4.6.2017)

Porkkalanniemellä tehtiin syyskuussa muitakin rantakiinteistökauppoja. Aivan Porkkalanniemen virkistysalueen vieressä myytiin 5 hehtaarin rantakiinteistö, jolla on pitkälti merenrantaa.

Kauppahinta oli lähes 2,7 miljoonaa euroa. Ostajana oli Fiona Capital Oy.

Yhtiön toimitusjohtaja on Samuli Huhdanpää. Hän toimii varatoimitusjohtajana TH2-yhtiössä, joka rakentaa parhaillaan asuinkerrostaloja Masalassa ja Sarvvikissa.

Kyseinen kiinteistökauppa oli myös Kirkkonummen kunnanhallituksen listalla 4.11., koska kunnalla on etuosto-oikeus yli 2 hehtaarin maa-alueisiin. Kunnanhallitus ei käyttänyt etuosto-oikeuttaan.

Kiinteistökaupoista kertoi ensin Västra Nyland -lehti.

 

(2) kommenttia
Kommentit (2)

Kommentit (2)

Kabanovin tietä on ihana ajella. Reikiä tiessä metrin välein.
Jep
Hienoa, tämän uutisen myötä voisi kuvitella Porkkalanniementien tulevan entistäkin parempaan kuntoon ja pyörätiekin saattaa olla mahdollinen...:)
Anonyymi

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx