(3) kommenttia

Elisa on kehittänyt mobiiliyhteyksiä Kirkkonummella – 4G-verkkoa parannettu lähes 20:lla alueella

Arkistokuva: Elisa

Teleoperaattori Elisa kertoo parantaneensa ja laajentaneensa mobiiliverkkoa Kirkkonummella viime vuoden lopun aikana.

Yhtiön mukaan 4G-verkon kapasiteettia on parannettu ja verkkoa laajennettu. Näin ollen Elisa lupaa asiakkailleen entistä toimivampia mobiiliyhteyksiä.

Verkkoparannuksia on tehty seuraavilla alueilla. Masala, Veikkola, Sundsberg, Kantvik, Kurkisto, Kylmälä, Tanskarla, Upinniemi, Malmen, Tolsa, Evitskog, Kartanonranta, Munkinmäki, Kuusala, Pilvijärvi, Haapajärvi, Kaljärvi ja Gesterby.

− Rakennamme uutta 5G-verkkoa nopeasti, mutta olemassa olevien verkkojen vahvistaminen ja laajentaminen on vähintään yhtä tärkeää. Pyrimme aina reagoimaan nopeasti jos huomaamme, että kapasiteettia tai uusia yhteyksiä tarvitaan lisää tietyllä alueella, Elisan Uudenmaan aluejohtaja Sanna Sarpila kertoo.

Uutta 5G-verkkoa ei vielä Kirkkonummella Elisalla ole. 5G:tä on rakennettu ensimmäisenä isoihin kaupunkeihin. Espoosta löytyvät lähimmät 5G-verkot

> Elisa, Telia vai Dna? − HS selvitti, millä operaattorilla on paras verkko, näin Kirkkonummella (Viisykkönen 19.3.)

(3) kommenttia
Kommentit (3)

Kommentit (3)

Kehitetään 5G.... Tekisivät jotain että saataisiin edes 3G ja puhelut toimimaan läntisessä Överbyssä, nyt puhelut pätkii ja mobiilinettiä ei voi ollenkaan käyttää. Onneksi kiinteä netti sentään toimii, mutta sekin aika huonosti vaikka etäisyyttä keskustaan ei ole kuin 4 kilometriä.
Make
Jep sama juttu mattantiellä,kilpailijoilla paremmat nopeudet ollut aina
Bitti vinossa
Jep jep. Tulipa taas kokeiltua. Elisa tarjosi kohtuullisella 24Mbs nopeudella mutta Telia ylis helposti yli 100Mbs -nopeuteen.
Päiväsaikaan tuo Elisan nopeus on edelleen yleensä alle 10Mb...
(Masala/ Hommas)
Mika Koo

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx