(20) kommenttia

Eikö kesätyö kelpaa? Kirkkonummi tarjosi työtä koko ikäluokalle − paikkoja jäi runsaasti täyttämättä

Läheskään kaikki Kirkkonummen kunnan tarjoamat kesätyöpaikat eivät menneet "kaupaksi" ainakaan ensimmäisellä hakukierroksella.

Kunta päätti tänä vuonna varata rahaa 180 000 euroa ja tarjota kahden viikon kesätyöpestin 600 nuorelle, jotka päättävät peruskoulun nyt keväällä eli pääsääntöisesti vuonna 2003 syntyneet. (Lue: Viisykkönen 12.2.)

Kunta oli valmis palkkaamaan itse 350 nuorta ja työllistämiseen tarkoitettuja kesäseteleitä oli varattu 250. Hakuaika päättyi 6.3.

Määräaikaan mennessä kesätyöpaikkaa haki 261 nuorta ja kesäseteliä 102 nuorta.

Rahaa jäi käyttämättä noin 60 000 euroa. Summa aiotaan käyttää ja järjestää uusi, laajennettu kesätyöhaku vähän varttuneemmille nuorille.

Tarkoituksena on pistää hakuun 44 kesätyöpaikkaa kunnan palveluksessa nuorille, jotka ovat syntyneet vuosina 2001-2002.

Kuukauden pituisesta kesätyöjaksosta palkka on 800 euroa ja päälle lomaraha ja lomakorvaus.

Lisäksi 50 kesäseteliä (á 200 euroa) aiotaan laittaa hakuun vuosina 2001-2002 ja 2004 syntyneille nuorille.

Yliopistossa tai korkeakoulussa opiskeleville nuorille avataan 6 harjoittelupaikkaa kunnan palveluksessa kuukauden ajaksi 1 500 euron palkalla.

Kesätyöpaikat tulevat hakuun Kuntarekryn kautta ja kesäseteleitä jaetaan kunnantalon palvelupisteessä sen jälkeen kun päätökset on tehty.

Kunnan henkilöstöjaosto käsittelee kesätyöllistämistä 13.3.

 

(20) kommenttia

Kommentit (20)

Sivut

Tämän Viisykkösen sivuilla tuli äskettäin juuri esille, kuinka Kirkkonummen kunta työnantajana saa maksaa maksamattomia palkkoja... ( iso rahasumma )
Kunta on joutunut usein maksamaan palkkoja, joita on jättänyt maksamatta.
Kunnan maine työnantajana ei ole kovinkaan korkealle listattu.
Ei kunta voi tettättää töitään ikään kuin " talkootyönä". Vaikka sellaistahan se on.
Kaikesta koitetaan päästä ... maksamatta.
Ja työntekijät joustavat. Joustamalla ei tule ongelmia.??
Palkka ajallaan ja Oikein
Käsittämätöntä ja epäreilua, että haku rajattiin ysiluokkalaisiin. Innokas, mutta vääränä vuonna syntynyt nuori ei voinut hakea, vaikka olisi halunnut. Nyt sitten ehti jo työllistyä elämänsä ekaan kesätyöpaikkaan Helsinkiin, kun oman kotikunnan sekoilun ja surkean tiedottamisen vuoksi ei voinut jäädä odottelemaan ysiluokkalaisilta mahdollisesti ylijääviä työpaikan rippeitä. Tiedossa pitkä työmatka, mutta onneksi on motivaatio kunnossa!
Reilumpaa toimintaa jatkossa, kiitos!
Aikuinen ei saa tonnia kuussa? Hanki oikea työpaikka ja älä kilpaile siitä kenellä on paskin palkka ja kuka ei sitä ansaitsisi. Valuu yrittäjien paskoihin palkanmaksu-unelmiin nää sun puheet "Äiti".

Isä
Kaardemumma Nusmankäämi
Tuon kuntarekryn kautta jos jonkun tarjolla olevan paikan sattuu jollain ihmeellä löytämään niin täytyy laittaa lottokuponki. Jostain syystä näitäkään avoimia paikkoja ei ole löytynyt, vaikka väitetysti niitä on tarjottu alkutalvesta?

Selkeät linkit tarjottaviin paikkoihin, kiitos
Olemme tekevinämme töitä
Ja missäköhän näitä kunnan kesätyöpaikkoja ilmoitettiin. Kunnan sivuja seuranneena en löytänyt yhtään linkkiä kesätyötä tarvitseville -02 ja -04
Piia

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx