(17) kommenttia

Dressmann päätti lopettaa myymälänsä − "Ostovoima ei riitä Kirkkonummella, Iso-Omena on erittäin vetovoimainen"

Dressmannin myymälä jatkaa Kirkkonummella vielä yli vuoden tammikuuhun 2020 saakka.

Miesten vaatetukseen keskittyvä Dressmann on päättänyt sulkea Kirkkonummen myymälänsä, joka siirtyi vasta viime vuonna uusiin tiloihin Kauppakeskus Ostarin sisällä.

Dressmannin maajohtaja Sanna Mäkynen vahvistaa myymälän sulkemispäätöksen, mutta korostaa. että kauppa jatkuu Kirkkonummella vielä pitkään eli vuoden 2020 alkupuolelle saakka.

− Joten tässä on vielä loistavasti yli vuosi aikaa asioida Kirkkonummen myymälässä ja tietenkin se on myös erittäin toivottavaa, Mäkynen sanoo.

Kirkkonummen myymälän sulkemisen taustalla on Mäkysen mukaan erittäin nopea muutos ihmisten ostoskäyttäytymisessä, mikä vaikuttaa etenkin pienemmillä paikkakunnilla.

− Ihmiset käyvät mielellään paikossa joista "yhden pysähdyksen taktiikalla" saa kaiken tarvittavan. Etenkin Espoon Iso-Omena on erittäin vetovoimainen kauppakeskus laajennuksen jälkeen ja näin ollen Kirkkonummen trafiikki ainakin osittain suuntautuu Espooseen, Mäkynen pohtii.

− Yksinkertaisesti ostovoima ei riitä, jotta liiketoiminta Kirkkonummella olisi kannattavaa.

Dressmann Kirkkonummi avattiin vuonna 2011, ja viime vuonna myymälä muutti viereiseen liiketilaan H&M:n avatessa oman ison myymälän "seinän" takana naapurissa.

> Kolme skandinaavista vaateketjua nyt samassa paikassa – H&M avaa myymälän Kirkkonummella (6.4.2017)

Viime vuonna Dressmannilla uskottiin Mäkysen mukaan vahvasti, että asiakasmäärät tulisivat uuden naapurin myötä lisääntymään.

Dressmannin kaikki myymälät Suomessa ovat yhtiön itsensä operoimia, ne eivät siis ole yrittäjävetoisia.

Yhtiö on päättänyt lopettaa Kirkkonummen lisäksi Kankaanpään myymälänsä.

Maajohtaja Mäkynen kertoo, että Dressmann voi Suomessa kuitenkin yleisesti ottaen hyvin.

− Tänä vuonna avasimme kauppakeskus Redissä myymälän ja ensi vuonna avaamme Pasilan Triplassa. Pöydällä on tällä hetkellä myös suunnitelmia, joista tässä vaiheessa en voi vielä kommentoida sen enempää.

> Koulun valot syttyivät väistötiloissa H&M:n naapurissa − 1.000:lle oppilaalle nousee myös parakkeja (4.11.)

(17) kommenttia

Kommentit (17)

Sivut

Minä tänään kiirespäissäni ajoin sitten omenaan asti ostoksille ja takaisin kirkkonummelle että kerkeän kirkkoon kun en huomannut lukea tuota pikku pränttiä kuvan alla ja omenassa tokaisivat päin naamaa että kirkkonummen dresmann sulkee vasta 2020... KIITOS TÄSTÄ 51... Toivottavasti te muut huomasitte...
Melkein myöhässä omista häistä
Kirkkonummi kivijalkakyläksi!!!! Jollain tapaa pitää erottua Espoosta....Kauppakeskukset ovat muutamien vuosien päästä pois muodista. Keskustan aluella max.1km käveltävää, jos sitä ei jaksa niin tilatkoon netistä.
Töitä kylille
Ehkä olisi jo aika ottaa mallia muualta, kompaktit kauppapaikat keskitetysti isojen markettien yhteydessä. Sama koskee muitakin Kirkkonummen liikkeitä, jotka hajautetusti hyvin eri puolilla keskusta-aluetta. Suunnittelussa hyvä peilata muita kuntia ja
huomioida tämän päivän
ostokäyttäytyminen, sekä sujuva
liikennesuunnittelu. Kirkkonummen palveluiden suunnittelu on aikaansa jäljessä niin kuluttajien kun yrittäjien näkökulmasta. Keskustan katukuva jämähtänyt. Olisiko aika tehdä päätöksiä, jotka vastaavat nykypäivän tarpeisiin?
11vuottaKirkkonummella
Ihan normaalia nukkumalähiön "kehitystä". Suurin osa porukasta käy töissä Helsingissä ja Espoossa, tekevät samalla elintarvikkeita lukuun ottamatta ostoksensakin siellä.
Zzzzz
Yksi syy asiakaskatoon on remontti H&M:ää varten. Kauppoihin ei pääse parkkihallista, eikä Asematieltä!
Paikallinen asiakas

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx