(17) kommenttia

Dressmann päätti lopettaa myymälänsä − "Ostovoima ei riitä Kirkkonummella, Iso-Omena on erittäin vetovoimainen"

Dressmannin myymälä jatkaa Kirkkonummella vielä yli vuoden tammikuuhun 2020 saakka.

Miesten vaatetukseen keskittyvä Dressmann on päättänyt sulkea Kirkkonummen myymälänsä, joka siirtyi vasta viime vuonna uusiin tiloihin Kauppakeskus Ostarin sisällä.

Dressmannin maajohtaja Sanna Mäkynen vahvistaa myymälän sulkemispäätöksen, mutta korostaa. että kauppa jatkuu Kirkkonummella vielä pitkään eli vuoden 2020 alkupuolelle saakka.

− Joten tässä on vielä loistavasti yli vuosi aikaa asioida Kirkkonummen myymälässä ja tietenkin se on myös erittäin toivottavaa, Mäkynen sanoo.

Kirkkonummen myymälän sulkemisen taustalla on Mäkysen mukaan erittäin nopea muutos ihmisten ostoskäyttäytymisessä, mikä vaikuttaa etenkin pienemmillä paikkakunnilla.

− Ihmiset käyvät mielellään paikossa joista "yhden pysähdyksen taktiikalla" saa kaiken tarvittavan. Etenkin Espoon Iso-Omena on erittäin vetovoimainen kauppakeskus laajennuksen jälkeen ja näin ollen Kirkkonummen trafiikki ainakin osittain suuntautuu Espooseen, Mäkynen pohtii.

− Yksinkertaisesti ostovoima ei riitä, jotta liiketoiminta Kirkkonummella olisi kannattavaa.

Dressmann Kirkkonummi avattiin vuonna 2011, ja viime vuonna myymälä muutti viereiseen liiketilaan H&M:n avatessa oman ison myymälän "seinän" takana naapurissa.

> Kolme skandinaavista vaateketjua nyt samassa paikassa – H&M avaa myymälän Kirkkonummella (6.4.2017)

Viime vuonna Dressmannilla uskottiin Mäkysen mukaan vahvasti, että asiakasmäärät tulisivat uuden naapurin myötä lisääntymään.

Dressmannin kaikki myymälät Suomessa ovat yhtiön itsensä operoimia, ne eivät siis ole yrittäjävetoisia.

Yhtiö on päättänyt lopettaa Kirkkonummen lisäksi Kankaanpään myymälänsä.

Maajohtaja Mäkynen kertoo, että Dressmann voi Suomessa kuitenkin yleisesti ottaen hyvin.

− Tänä vuonna avasimme kauppakeskus Redissä myymälän ja ensi vuonna avaamme Pasilan Triplassa. Pöydällä on tällä hetkellä myös suunnitelmia, joista tässä vaiheessa en voi vielä kommentoida sen enempää.

> Koulun valot syttyivät väistötiloissa H&M:n naapurissa − 1.000:lle oppilaalle nousee myös parakkeja (4.11.)

(17) kommenttia
Kommentit (17)

Kommentit (17)

Minä tänään kiirespäissäni ajoin sitten omenaan asti ostoksille ja takaisin kirkkonummelle että kerkeän kirkkoon kun en huomannut lukea tuota pikku pränttiä kuvan alla ja omenassa tokaisivat päin naamaa että kirkkonummen dresmann sulkee vasta 2020... KIITOS TÄSTÄ 51... Toivottavasti te muut huomasitte...
Melkein myöhässä omista häistä
Kirkkonummi kivijalkakyläksi!!!! Jollain tapaa pitää erottua Espoosta....Kauppakeskukset ovat muutamien vuosien päästä pois muodista. Keskustan aluella max.1km käveltävää, jos sitä ei jaksa niin tilatkoon netistä.
Töitä kylille
Ehkä olisi jo aika ottaa mallia muualta, kompaktit kauppapaikat keskitetysti isojen markettien yhteydessä. Sama koskee muitakin Kirkkonummen liikkeitä, jotka hajautetusti hyvin eri puolilla keskusta-aluetta. Suunnittelussa hyvä peilata muita kuntia ja
huomioida tämän päivän
ostokäyttäytyminen, sekä sujuva
liikennesuunnittelu. Kirkkonummen palveluiden suunnittelu on aikaansa jäljessä niin kuluttajien kun yrittäjien näkökulmasta. Keskustan katukuva jämähtänyt. Olisiko aika tehdä päätöksiä, jotka vastaavat nykypäivän tarpeisiin?
11vuottaKirkkonummella
Ihan normaalia nukkumalähiön "kehitystä". Suurin osa porukasta käy töissä Helsingissä ja Espoossa, tekevät samalla elintarvikkeita lukuun ottamatta ostoksensakin siellä.
Zzzzz
Yksi syy asiakaskatoon on remontti H&M:ää varten. Kauppoihin ei pääse parkkihallista, eikä Asematieltä!
Paikallinen asiakas
Kirkkonummella olisi ainutlaatuinen tilaisuus luoda elävä ja kaupallisesti sekä palvelu- ja kulttuuritarjonnaltaan toimiva keskus.
Seuraavien noin 5 vuoden aikana aukeaa mahdollisuus luoda täysin uusi kyläkeskus juna-aseman ja kirkon välille. Tätä tilaisuutta ei pidä hukata, sillä muuten kylän taantuminen vain jatkuu.
Parhaillaan suunnitellaan torin ympäristö uusiksi. Seuraavana vuorossa ovat keskustasta purettavien koulujen ja terveyskeskuksen alueet.
Näistä on luotava toimiva KOKONAISUUS, joka mahdollistaa sekä pienten yrittäjien että suurempien ketjujen toiminnan rinnakkain. Tähän saakka kunnan pahana tapana on ollut hajauttaa kauppapaikat, jolloin riittävää vetovoimaa ei saada aikaiseksi. Nyt kauppojen ja muiden palveluiden keskittämiseen olisi ns. tuhannen taalan paikka, eikä toista tilaisuutta tule.
Nyt tai ei koskaan
Tässä näkyy varmasti myös kaupan rakennemuutos, vaatteita ostetaan yhä enemmän netistä. Siellä vaan on niin paljon parempi valikoima kuin missään täkäläisissä kaupoissa. Halpaa hintaa en hae vaan mieluummin laatua ja pitkäikäisyyttä, eli jatkuvasti en haluaisi muutenkaan vaateostoksilla ravata. Espoon ja Omenan vetovoima on myös kiistaton, isot kauppakeskukset jyrää. Kirkkonummen keskustaan pitäisi löytää joku persoonallinen konsepti, Vantaalle menyt outlet-kylä olisi saattanut olla sellainen.
Ostokset kotona
HYI HELVETTI KIRKKONUMMELAISET!
Shiva,dennis,varella,rosso ja nyt dressmanni!
Menee tunteisiin ja pahasti..... Koko kylä kuihtuu kasaan ja niinkuin joku on jo kommentuinut, KATSOKAA PEILIIN!!!
Jepelle,olisit tyytyväinen että paitasi on vaihdettu! Minulle on silitetty paita kun olen kiireessä sinne mennyt ihan vapaaehtoisesti, ja itse olen ollut tyytyväinen vaatteisiin, kestää paremmin kun hilfigerin rytkyt mitä tulee ostettua silloin tällöin,köyhät vinkuu! edelleen PALVELU PAREMPAA KIRKKONUMMELLA KUIN OMENASSA MISSÄ TE KIRKKONUMMEN KYLÄLÄISET ASIOITTE!!!!!!!!!!!!
Pettynyt kyläläinen
Kiinastapa hyvinkin... ostat lähikaupasta tai Kiinasta???!! Kymmenen kertaa tai enemmänkin halvempaa tilata Kiinasta suoraan ja tuovat vielä jopa suoraan kotiin!!!
Myyjät noissa "kivijalkakaupoissa" ei ees aina tiedä sen enempää kuin "sika tuulimyllyistä"!
Kuinka voin auttaa???
Kiitos mahtaville myyjille,tosi harmi kun lopetitte!Palvelut katoaa meiltä,ei kaikki halua ostoskeskuksiin ja netistä ostaminen ei kiinnosta,harvoin vaate sopii kun ei ole sovitettu ja tutkittu .Entäpä hiilijalanjälki kun lennätetään jostain Kiinasta vaatteita ja rihkamaa.
Harmittaa
Kuntapoliitikoilla sekä niinsanotuilla kunnan virkamiehillä voisi kuvitella olevan valtaa palveluiden ylläpitämiselle, mutta taitaa väsymys, vanhuus tai muuten vain laiskuus painaa heikkoja harteita sekä muutamilla myöskin keskinäinen poliittinen eripuraisuus keskenään verottanee aikalailla voimia eli ollenkaan hyvä kokonaisuus asioiden järkevälle toiminnalle...
Anonyymi
Kirkkonummen ns. Keskusta on jaettu niin moneen eri osaan että asialle se on erittäin huono asia. Ei saa koskaan suoritettua ostoksia yhdessä ja samassa paikassa. On tukka putkella juostava kaupasta kauppaan tai suunnitella kauppa asiat monelle eri päivälle. Sellaiseen moni sanoo kiitos ei. Yhden katon alla saa isossa Omenassa tai vastaavassa paikassa hoidettua kaiken kerralla PLUS on suurempi määrä palvelujen tarjoajia = kauppoja.
Kirkkonummi hautaa itse itsensä
Hyvä että lähtee, ei sieltä voinut ostaa mitään... Kerran vaihdoin kauluspaidan kolme kertaa kun oli rikki tai likainen. Ruokapaikat jotka tarjoavat pakasteita voivat kaikki lopettaa ja häipyä Kirkkonummelta.
Jeppe
just kaikki menevät kauppakeskuksiin ja loput tilataan netistä niin minäkin tein oli tosi helppoa ja kaikki meni nappiin ei ruuhkia ja tulivat ajoissa joten siinä se syy sai vielä bonukset päälle ja valikoima on paljon suurempi
anonyymi
EI! Olen Kirkkonummen Dressmannin kanta-asiakas ja tämä kirpaisee..
Hintalaatu suhde hyvä vaatteissa ja asikaspalvelu täällä 10 + , omenan dressmannin palvelu on ihan suurinta kuraa ikinä!!!!!
Kirkkonummelaiset, HERÄTYS JA TUKEKAA OMAN KYLÄN VAATELIIKKEITÄ JA PALVELUITA!
V**** mikä kylä
Kirkkonummi muuttuu hiljalleen entiselleen. Sama laulu nonessa muussakin kunnassa. Mutta toivottavasti järki säilyy eikä aleta tehdä poliittisia typeryyksiä sillä siitä alkaa muuttotappio ja suurimmaksi työnantajaksi jää kunta. Markkinat hoitaa asiat paremmin jos markkinoille annetaan mahdollisuus.
Tyhjä kyläkö ?
Ja ketä tästä saamme taas rakkaat Kirkkonummelaiset kiittää... Ensin lähti Dennis, sitten Rosso ja nytten Dressmann. Mutta miksi nämä kaikki lähtivät? Katso peiliin. Sieltä löytyy vastaus.
Alkaa veri kiehumaan

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx