(1) kommentti

Digirekry keräsi verkkoon pari sataa osallistujaa – samanlainen tapahtuma suunnitelmissa ensi syksynä

Koronan takia verkkotapahtumaksi muutettu Kirkkonummen Rekryfestarit onnistui järjestäjien mukaan niin hyvin, että vastaavaa suunnitellaan jo ensi syksyksi.

Tapahtuma keräsi virtuaaliseen tapahtumaan sähköiselle verkostoitumisalustalle yhteensä noin 200 työnantajaa ja työnhakijaa.

Päälavalla ja ständeillä niin sanotuissa showroomeissa kuultiin tietoiskuja muun muassa työnhausta, opiskelusta Omniassa tai Axxellissa ja nuorille tarkoitetusta työnhakua tukevasta Ohjaamo-palvelusta.

Tietoa jaettiin myös yli 30-vuotiaille kirkkonummelaisille työnhakijoille tarjolla olevasta Vauhdittamo-hankkeesta ja Työllistymispalvelut Toimarista.

Virtuaalisia ständejä oli kolmisenkymmentä. Esillä oli monipuolisesti eri työnantajatahoja, esimerkiksi Varuboden-Osla Handelslag, Niemi Palvelut Oy ja Attendo Oy.

Lisäksi yrittämisestä kiinnostuneilla oli mahdollisuus kuulla ja keskustella muun muassa kevytyrittämisestä YritysEspoon asiantuntijoiden kanssa.

Ständeillä työnhakijoilla ja työnantajilla oli mahdollisuus tavata ja sopia jopa kahdenkeskisiä tapaamisia.

(1) kommentti
Kommentit (1)

Kommentit (1)

Itse tilaisuudessa paikalla olleena olisin kaivannut enemmän niitä itse työpaikan tarjoajia paikalle esiintymään ja kertomaan yrityksestään.Itse koin annin näin pitkä aikais työttömänä melko köyhäksi.
Seppo Palkki

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä