(3) kommenttia

Budjettisopua ei syntynyt pitkien neuvottelujen jälkeen – valtuustoon on tulossa vielä äänestyksiä

Kirkkonummen valtuusto joutunee kokoontumaan 13.12. jälleen etänä kiristyvien koronarajoitusten takia.

Kirkkonummen kunnanhallitus sai viimein torstai-iltana päätettyä esityksensä kunnan ensi vuoden talousrarviosta. Tällä viikolla budjettisopua yritettiin hieroa kolme kertaa.

Kunnanhallituksen puheenjohtaja Timo Haapaniemi (kok.) kertoo, että esitys syntyi ilman äänestyksiä, mutta valtuustoon jää vielä todennäköisesti runsaasti keskusteltavaa ja muutosesityksiäkin eli äänestyksiä.

Haapaniemi kuvailee torstai-iltana tehtyä esitystä kuitenkin enemmistön kannaksi.

Kunnanhallituksessa tehdyt yksityiskohtaiset muutokset kunnanjohtajan budjettiesitykseen verrattuna julkaistaan vasta ensi tiistaina.

Viranhaltijat tarkastavat viikonvaihteen aikana esitysten vaikutukset budjettikirjaan ja sen laskelmiin.

Menopuolella muutosten vaikutukset ovat Haapaniemen mukaan suurin piirtein plus miinus nolla. Jotakin otettiin pois ja vastaavasti jotakin lisättiin.

Kirkkonummen kunnanvaltuusto päättää talousarviosta 13.12.

(3) kommenttia
Kommentit (3)

Kommentit (3)

Kerro meillekin mitä näit siitä satelliittikuvasta joka selittää kaiken...
Anonyymi
Miten on mahdollista että kuuman alueen kunta meren rannalla on näin velkainen!
No, minäpä kerron: aivan samasta syystä kun mikä tahansa muukaan entisen Neuvostoliiton alueella sijaitseva paikka. Oligarkki hallinnon vuoksi. Tämä rampauttaa päätöksenteon. Kun katsoo satelliittikuvaa yöllä, tietää mistä asia johtuu!
Syöttöporsaan hallintoalamainen
Uusi valtuusto ei pystynyt puristamaan yksimielistä kantaa ensi budjetistaan. Ei lupaa hyvää alkaneelle valtuustokaudelle. Kunnanjohtajan budjettiesitys oli jo hulppea ja kuntaa velkaannuttava ja kaikki ennustekäyrät korostavat kunnassa tarkan euron linjaa. Kovin paljon neuvoteltavaa ja lisättävää ei vastuullisella päättäjällä ole. Rakenteellista uskaliaisuutta ja uusia näkemyksiä kyllä kaivataan.
Vaalilupaukset

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä