(4) kommenttia

Budjetti: Veikkolaan uusi lähiliikuntapaikka

Veikkolankin saa uuden lähiliikuntapaikan. Masalan vastaava avattiin viime vuonna.

Veikkolaan on luvassa kunnanjohtajan budjettiesityksen mukaan uusi lähiliikuntapaikka. Ensimmäinen vastaava avattiin viime vuonna Masalassa.

Kirkkonummen investoinneissa ei ole ensi vuonna juurikaan uutta jo aiemmin suunniteltuun. Veikkolan lähiliikuntapaikka on nostettu mukaan, koska kunnanjohtaja Tarmo Aarnion mukaan ensi vuosi on investoinneissa ikään kuin välivuosi, suurinvestoinnit ovat vuorossa parin vuoden päästä.

Suurimmat rakennuskohteet ovat ensi vuonna Sepänkannaksen päiväkoti, Masalan koulu ja Sjökullan oppimiskeskus.

Sepänkannaksen päiväkodin rakentaminen on tarkoitus viimeinkin aloittaa. Myös Masalan koulun liikuntatilojen ja keittiön rakentaminen alkaa.

Sjökullan koulun ja uuden päiväkodin rakennustöihin piti päästä jo tänä syksynä. Rakennuskustannuksia yritetään saada alaspäin vielä neuvottelemalla urakoitsijoiden kanssa. Ensi vuoden budjetissa on varauduttu töiden aloittamiseen.

Budjettivalmistelussa oli varauduttu jo rakentamismäärärahoihin Finnsbackan päiväkodille. Nyt niitä ei vielä ensi vuonna juurikaan tarvita, koska valtuusto päätti rakentaa päiväkodin vanhalle paikalle Finnsbackaan ja päiväkodin suunnittelu alkaa alusta.

Ravalsin vaihtoehtoa olisi päästy jo heti ensi vuonna toteuttamaan.

Kirkkonummi investoi ensi vuonna budjettiehdotuksen mukaan 23 miljoonalla eurolla. Siitä rakentamisen osuus on 18 miljoonaa.

Kunnallistekniikan rakentamiseen laitetaan 7,7 miljoonaa euroa.

Kirkkonummen lähivuosien suurimmat investoinnit alkavat kahden kolmen vuoden päästä. Ne ovat uusi pääterveysasema Jokiniittyyn ja keskustan uusi suurkoulu urheilupuiston lähistölle.

Budjetti: Kirjaston laajennus sittenkin ohjelmaan

Aarnion budjettiehdotus: Lasten kotihoidontuki pois

Aarnio: Talous nyt paremmalla uralla - katso videohaastattelu!      

(4) kommenttia
Kommentit (4)

Kommentit (4)

Mahtavaa, että Veikkolakin saa lähiliikuntapaikan. Masalassa olemme niin iloisia omasta liikuntapuistosta. Sitä on iloa kaiken ikäisille!
verorahoille vastinetta
Hieno juttu veikkolalle!!! Tätä on odotettu!!
monen lapsen urheilullinen isä
Ihanaa! Liikunnallisia lapsia ja aikuisia Veikkolassa piisaakin ja hyvä kun saadaan paikka jossa pienetkin ihmisen alut pääsevät nauttimaan liikunnan iloista. Kiitos!
Äiti
Nämä ovat näitä mukavia pikkuuutisia! Tulipa hyvä fiilis!
isä Veikkolasta

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä