(8) kommenttia

Avi: Yli 6 henkilön tilaisuudet kielletään eikä ylipäätään suositella kokoontumaan ollenkaan

Kokoontumisrajoituksia tiukennetaan ensi viikolla koko Uudellamaalla. Aluehallintovirasto kieltää kaikki yli 6 henkilön yleisötilaisuudet ja kokoukset.

Tällä hetkellä kokoontumisrajoitusten enimmäismäärä on 10 henkilöä. Tiukempi rajoitus astuu voimaan 22.2. ja jatkuu 14.3. saakka. Rajoitus ei koske yksityistilaisuuksia.

Avin suositus on lisäksi, että kaikki lähikontaktit toisiin ihmisiin, mitkä eivät ole välttämättömiä, on syytä jättää tässä tilanteessa pois.

Tiukennusta perustellaan sillä, että HUS-alueen koronavirustartuntojen ilmaantuvuus on selvästi korkeampi kuin minkään sairaanhoitopiirin alueella ja uusien tartuntojen viikoittainen määrä on noussut nopeasti.

Myös herkästi tarttuvien virusmuunnosten osuus kaikista tartunnoista on kasvanut nopeasti HUSin alueella.

Uudellamaalla on tartuntatilanne pahentunut erityisesti pääkaupunkiseudulla ja siellä varsinkin Vantaalla ja Helsingissä.

Kuntakohtaiset tartuntaluvut poikkeavat varsin suuresti. Avin määräykset ovat voimassa kuitenkin koko Uudellamaalla.

Kuntien omat rajoitukset ovat yleisesti voimassa tämän kuun loppuun saakka. Niiden jatkosta on tehtävä päätöksiä viimeistään ensi viikolla.

(8) kommenttia
Kommentit (8)

Kommentit (8)

Osa ei millään opi käyttämään maskia voiko se todella niin vaikea ymmärtää kuljetaan kaupan läpi päivittäin ilman suojaa tyhmyyttä
Kansalaistottelomatonta
onneksi tauti ei iske lapissa.kiitos päättäjät .katellaan tautilukuja kuukauden päästä.
Anonyymi
Tottakai rajoituksilla on suuri merkitys taudin leviämisen kannalta.
Kysymys on vakavasta taudista, jonka leviämistä nyt pyritään rajoittamaan.
Virus muuntuu ja on vaikea vielä sanoa, miksi se kehittyy, tuleeko uusi kuudes ja seitsemäskin aalto vielä. Sekin on epäselvää, kuinka kauan epitemia kestää, näillä näkymin puhutaan ainakn vhintäänkin tästä vuodesta. Voihan se olla, että menee pitempäänkin.
Nyt menemme kakkostasolle, leviämisvaihetta ja keväällä mahdollisesti kolmosvaiseen, jolloinka alamme asettaa tiukempia rajoituksia taudin leviämisen estämiseksi.
nim. malttia taudin leviämisen estämiseksi
Hyvä että meillä on tiukka linja, ja asukkaiden on syytä myös pitää itse tiukkaa linjaa, peiliin katsomisen paikka.
vaanari
Tiukka linja pitää olla. Koronaväsymys on enemmän korvien välissä oleva termi, jota mantran lailla nyt toistetaan ymmärtämättä koronan vahingollisuutta. Toivottavasti Kirkkonummen päättäjät eivät lähde juoksemaan pk-seudun koronaryhmän päätöksien perässä vaan pitävät oman tiukan linjan ja tarvittaessa kiristävät sitä vielä.
Abra
Työpaikalla on koko ajan iso joukkokokoontuminen: 30-150 kontaktia ainakin päivittäin. Samassa tilassa yhtäaikaa ollaan.
Että oikein 6...
Suositellaan ja suositellaan.. Ei tehoa porukkaan enää kuten tartunta luvuista huomaa!! Nyt järeät keinot käyttöön eli pakko keinot tai sitten suositukset jorpakkoon kokonaan.. Alkaa olla surkuhupaisaa seurata päättäjiä.. Nyt nuhdellaan jo toisiaan(thl).. Aikaa riittää jonninjoutavaan!!!
Uskomatonta
Hyvä Kirkkonummi ja Siuntio molemmat otti tiukan linjan se on hyvä kiitos pieni sana kuntalaiselta...
Fakta

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä