(3) kommenttia

Autojonoa ei ole tällä kertaa Upinniemeen – valatilaisuutta voi kuitenkin kuka tahansa seurata etänä

Valatilaisuuksia joudutaan järjestämään ilman yleisöä koronaepidemian takia.

Rannikkoprikaatin valatilaisuus ei tällä kertaa näy Kirkkonummen ja Upinniementien liikenteessä koronarajoitusten johdosta.

Upinniemen varuskunnassa kaksi kertaa vuodessa järjestettävä vala on perinteisesti Kirkkonummen suurimpia yleisötilaisuuksia.

Tilaisuuteen saapuu 2 000-3 000 varusmiesten omaista ja läheistä seuraamaan tilaisuutta ja tutustumaan varuskuntaan.

Voimassa olevien koronarajoitusten vuoksi tämän vuoden toisen saapumiserän alokkaille ei järjestetä läheistenpäivää, eikä sunnuntaina 9.8. järjestettävä sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuus ole avoin varusmiesten läheisille.

Sotilasvakuutus- ja valatilaisuudesta kuvataan kuitenkin video, joka on nähtävillä Merivoimien Facebook-sivuilla sunnuntaina kello 15:een mennessä.

Osa Rannikkoprikaatin alokkaista on aloittanut varusmieskoulutuksen Turun Pansiossa, koska Upinniemessä on meneillään kasarmiremontteja. Valatilaisuus on kuitenkin yhteinen Kirkkonummella.

Uudenmaan prikaatin valatilaisuus Raaseporissa 7.8. on nähtävissä Yle Areenassa, kun Svenska Yle televisioi sen.

(3) kommenttia
Kommentit (3)

Kommentit (3)

No kyllähän siellä jonotusta oli taas kerran ihan kylliksi.
Uppiksessa käynyt
Kaikesta huolimatta ollaan taas saatu koulutettua uusia rannikkojääkäreitä Obbnäsissä, kerran rannikkojääkäri aina rannikkojääkäri:))
RannJP I/78
Ainakin Dragsvikista ( Nydalends Brigad ) oli tänään varsin hyvä valatilaisuus YLE-Areenassa ja on toki vieläkin katseltavissa.....
Uffe

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx