(18) kommenttia

Autoja kokoontui cruisailu-tapaamiseen Prisman parkkipaikalle – fb-tapahtuman järjestäjästä ei tietoa

Kirkkonummen Prisman parkkipaikalle kokoontui lauantai-iltana joukko autoja ja cruisailijoita, joita oli kutsuttu tapaamiseen Facebookissa.

Tilaisuuden järjestäjästä ei ole tietoa. Facebookin tapahtumailmoituksessa kerrottiin, että nimetön järjestäjä ei vastaa mistään.

Tällä hetkellä kaikki yli kuuden henkilön yleisökokoontumiset ovat koronarajoitusten takia kielletty Uudellamalla.

Prisman cruising-tapahtumalla on pitkä perinne, johon poliisi puuttui jo viitisen vuotta sitten. Silloin tapahtuman nimi oli toisin päin eli KNC. (Lue: Viisykkönen 3.8.2015)

Kirkkonummi Night Cruising järjestettiin 11 kertaa ja enimmillään kokoontumiseen ja yhteisajoon osallistui jopa yli 800 autoa.

KNC-tapahtuma lopetettiin vuonna 2015, kun poliisi vaati, että tapahtumalla pitää olla joku järjestäjä, joka vastaa etenkin turvallisuudesta. KNC-tapahtuman järjestävät olivat avoimesti julkisuudessa ja tiedossa.

Sen jälkeen ilmestyi ”tapahtuman” järjestäjäksi NCK eli Night Cruising Kirkkonummi, jonka taustoista ei ole ainakaan julkisesti tietoa.

> Cruisailu-tapahtuma on taas ilmestynyt Facebookiin − aiemmin yli 800 autoa oli Kirkkonummen Prisman luona (Viisykkönen 24.8.2018)  

(18) kommenttia
Kommentit (18)

Kommentit (18)

Tämä on selkeästi sosiaalinen tapahtuma jolla on kutsu henkilöltä joka järjestää tapahtuman. Toivoen, että virkavalta myös tiedostaa nämä Extreme tilaisuudet.
Tiellä liikkuva.
Nämä kyseiset henkilöt eivät ainakaan välitä ilmastonmuutoksesta eikä luonnonsuojelusta.
Kumi palaa
Runner girl, eikö ole hieman liian vaarallista juosta siellä autojen joukossa,toivottavasti sinulla oli turvalenkkarit. Hyviä juoksuhetkiä jatkossakin.
Tomppa
Vähän erikoista että tapahtuma alkoi kun Prisma oli vielä auki. Siitä sitten lähetään kaahailemaan. Roskat jätetään parkkipaikalle ja kiihdytellään kaduilla niin että yö eläimiä jää alle..
Äly hoi
Noissa auto tapaamisissa ei ole mitään järkeä... Pakokaasua ja kuminpolttoa:(
Menkää jätkät ulkoilemaan, salille tai luontoon älkääkä heittäkö roskaruoka/kaljatölkkejälle ympäriinsä!
Ei järkeä näillä...
Mitäs te nyt selitätte? Tuo oli Cruising- ilta eikä mikään treffitapaaminen, ei mitään tekemistä parisuhteiden kanssa. Onko jääkiekkomatsiin menijätkin luusereita ketkä ei saa naista/miestä?

Jotka vähiten ymmärtävät, ne eniten vinkuu. Voi teitä tietämättömiä.
Runner Girl
Toki olisi pitänyt tajuta että lehtien kommentti kenttään kommentoi katkeran keski-ikäiset ja vanhemmat. Fakta on vaan se että nuorena sitä jaksaa ja sitten vanhana voidaan puida askon, eskon ja uskon kanssa näitä cruising asioita perjantai bingon jatkoilla torikahvilla. Mukavaa viikon jatkoa ja toivotaan että bingo onni suosii :-)
Autoharrastaja
Kaikinensa varmaan tosi hieno tapahtuma, harmi kun en tiennyt tapahtumasta ku ois ollu ihan likellä...
pentti hilkuri
Kiva kun nuoret on välillä ulkonakin ja poissa xpoksien ääreltä.
Majuri vsop
Kyllä on ukot lapsellisia.. Komealla kaaralla ei ketään pidemmän päälle pidetä!!
Sen ratkaisee pääkoppa, joka ei näillä autonhuudattajilla ole kovinkaan vireessä..
Pois Kirkkonummelta!!
Teille "lapsukaiset" tiedoksi, ei Kerkko tule mukaan teidän leikkeihinne. Kerkko on ollut naimisissa HUOM! saman naisen kanssa jo 48vuotta, eikä ole tarvetta uusille parisuhteille. Toivon että löytäisitte muutakin sisältöä elämäänne kuin cruisailun. On Kerkolla auto,mutta vain siihen tarkoitukseen mihin autot on tarkoitettu.
Kerkko Kuutti
Lippis väärinpäin ja pemari niin kaikki hyvin
Ei älyä
Kauheaa melusaastetta lähiympäristöön...
Akka kuusen kupeessa
Kerkko Kuutti, tule ensi kerralla paikalle, ota hieno auto alle. Tiiä vaikka sulla olis sen jälkeen useempikin parisuhde/ parisuhde ehdokas:)

Vähemmän kateellinen
Aaa Kerkkoa ei taaskaan ole hyväksytty ryhmään :-(
Cruising setä
Ei ajokortteja alle 30-vuotiaille kuin korkeintaan ammatinharjoittamiseen!
Asko P.
Jotain bemaripellejä tietty:(
Yksinkertaista porukkaa..
Kyllä on lapsellista touhua, autoilla, moottoripyörillä ja mopoilla pörrätään, ei pystytä enää edes parisuhteita luomaan, kyllä on ihmeelliseksi mennyt.
Kerkko Kuutti

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä