(4) kommenttia

Asunnottomien yötä vietetään jälleen – monta tunnettua nimeä esiintyy kirkon suojissa

Kolme vuotta sitten Asunnottomien yö -tulen sytyttivät kirkon pihalla entinen kansanedustaja Ilkka Taipale ja tuolloin tuore kansanedustaja Anders Adlercreutz.

Valtakunnallista Asunnottomien yö -tapahtumaa vietetään jälleen myös Kirkkonummella, tällä kertaa jo seitsemännen kerran.

Kirkossa ja sen pihalla on koko illan 17.10. puheita ja musiikkia päivän teeman ympäriltä.

Tilaisuuden juontaa radiotoimittaja Pertti Salovaara. Hän oli keskustan kansanedustajana vuosina 2003-2011.

Monet muistavat Salovaaran radioaalloilta. Hänet valittiin aikanaan useana vuonna Suomen suosituimmaksi radioääneksi.

Salovaara on viime vuosina avoimesti puhunut julkisuudessa mielenterveysongelmistaan.

Kirkossa on ohjelmassa monipuolista musiikkia. Kirkossa kuullaan Samae Koskista, Jani Jalkasta, Mikko Kartanoa ja Kristian Meurmania, joka on aiemminkin ollut soittamassa ja laulamassa Kirkkonummen Asunnottomien yö -tapahtumassa.

Tilaisuudessa esiintyy myös Ukuleleyhtye Trilobeatit.

Puheenvuoron illan teemasta tulee pitämään kansanedustaja Maria Guzenina Espoosta ja pastori Terho Haataja Kirkkonummen suomalaisesta seurakunnasta.

Pyhän Mikaelin Kirkossa ja kellotapulin rajaamalla pihalla on vapaamuotoista ohjelmaa kello 18.30-21.30. Tilaisuus on kaikille avoin.

Pihalla on tarjolla muun muassa grillimakkaraa.

 

 

 

(4) kommenttia
Kommentit (4)

Kommentit (4)

Etenkin kunnan asunnot on menneet pakolaisille. Tekopyhää jeesustelua koko asunnottomien yö kun omat on sivuutettu tahallaan.
Hävetkää
Vieläkö ne turvapaikkahakioiden punkat on täytettynä jos vaikka meiän kodittomat sais yö sijoja kans niistä paikoista.
sepä se
Ne lähes 100 asunnotonta jotka jäivät ilman asuntoa kun heidän ylitsensä käveltiin asunnon jonotus jonossa yli varmaan mielellään jäisivät myös omiin koteihinsa jos heillä olisi sellaiset. Mahtaakohan tässä tilaisuudessa olla yhtään pakolaista mukana vai viettävätkö he rauhallista koti iltaa omissa kodeissaan.
Niin tekopyhää taas
Varmasti hyvä ja tärkeä tapahtuma, josta tosin asiaan jotenkin vaikutusvaltaa omaavat virkamiehet jäänevät koteihinsa nauttimaan rauhallista koti-iltaa....
Anonyymi

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx