(4) kommenttia

Asukaspuiston tapahtumaan osallistuneella koronatartunta – myös muita joukkoaltistumisia tiedossa

Kirkkonummella Asukaspuisto Fyyrin järjestämässä tapahtumassa viime keskiviikkona olleella henkilöllä on todettu koronatartunta. Tieto tartunnasta tuli perjantaina.

Asukaspuisto Fyyrin tapahtuma oli 20.10. varhaiskasvatuksen kodalla, ei siis kirjastossa, jossa asukaspuisto toimii.

Osa lähikontakteista on selvitetty, mutta kunnan tartuntatautiyksikkö toivoo, että kaikkien, jotka ovat olleet kodassa sisällä tiistaina 20.10. yhteensä yli 15 minuuttia, ottavan yhteyttä numeroon 040 126 9662.

Kodassa yhteensä yli 15 minuuttia olleiden tulee jäädä karanteeniin 30.10 asti. Kuntien tartuntatautiyksiköt ovat yhteydessä ilmoittautuneisiin ensi viikon aikana.

Ulkona tai alle 15 minuuttia kodassa olleita ei katsota altistuneiksi.

Kaikkia paikalla olleita kehotetaan hakeutumaan herkästi koronatestiin kotikunnassaan ja jäämään kotiin, jos ilmenee lieviäkin hengitystieinfektion tai vatsataudin oireita tai ilmaantuu haju- tai makuaistin häiriöitä.

Kirkkonummen tartuntatautiyksikön tietoon on tullut, että Kirkkonummen Cafe Luckan -perhekahvilassa maanantaina 19.10. olleella henkilöllä on myöhemmin todettu koronavirustartunta.

Tartuntatautiyksikkö toivoo, että kaikki, jotka ovat olleet perhekahvila Luckanissa 19.10.aamupäivällä yhteensä yli 15 minuuttia, lähettämään yhteystietonsa tartuntatautihoitaja(at)kirkkonummi.fi osoitteeseen.

Edellä mainittuna ajankohtana tiloissa yli 15 minuuttia olleiden tulee jäädä karanteeniin 29.10. asti.

Kunnan tartuntatautiyksikkö tulee olemaan yhteydessä ilmoittautuneisiin ensi viikon aikana.

Kirkkonummen tartuntatautiyksikköön on tullut tieto myös kirkkonummelaisessa jääkiekkojoukkueessa 18.10. olleesta henkilöstä, joilla on todettu koronatartunta.

Tartuntatautiyksikkö on yhteydessä altistuneisiin. Lisäksi joukkuetta on tiedotettu seuran kautta.

Lisäksi Kirkkonummen tartuntatautiyksikköön on tullut tieto Kirkkonummella salibandyharjoituksissa 19.10. olleesta henkilöstä, jolla on todettu koronaavirustartunta.

Tartuntatautiyksikkö on yhteydessä altistuneisiin. Lisäksi harjoituksiin osallistuneita on tiedotettu seuran kautta. 

(4) kommenttia
Kommentit (4)

Kommentit (4)

”Asukaspuisto Fyyrin järjestämässä tapahtumassa”
Mikä ihmeen niin tärkeä ”tapahtuma” on kyseessä, ettei nyt voida siirtää tällaiset turvallisempaan ajankohtaan? Jonkunlainen vastuu tai edes vastuuntunne pitäisi nyt järjestäjillä olla. Näistä kaikenlaisista ”tapahtumista” tartunnat leviävät ihmisiin jotka kaikinkeinoin yrittävät tartuntoja välttää, suorittamalla vain pakollisia toimintoja.
Kaikenlaista huuhaata
Miksiköhän tämä on niin vaikeata ja miksi erilaiset yhdistykset eivät nyt kertakaikkiaan voi pitää taukoa tapahtumien järjestämisessä?
Ihmetellen
Ihan selvästi rajoitetaan menoja, siksihän tämä toinen aalto on paljon loivempi kuin keväällä.

Näitä joukkoaltistumisia nyt vain väkisin tapahtuu.
Keijo
Miksi ihmiset ei rajoita ei välttämättömiä menoja nyt?? Yritetään olla kuin mikään ei olisi muuttunut maailmassa vaikka paluuta ei ole.. Pahempaa luvassa vaan. Työntämällä päätä pensaaseen ei voiteta mitään!
Tunnustakaa tosiasiat..

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx