(2) kommenttia

Alkaako Rangersin varhainen kesäloma vai ei? – Ratkaisu jäi "veitsen terälle", mutta onneksi kotihallissa

Rangersin miesten edustusjoukkueella on jännittävät paikat karkauspäivänä Pommarissa kello 18.30 alkaen.

Kirkkonummen Rangersin jatko salibandyn divarin jatko-otteluihin ratkaistaan lauantaina kotihalli Pommarissa. Vuosi sitten tässä vaiheessa oli kaikki selvää, mutta nyt jännitys tiivistyy.

Viime vuoden yllättäjän Rangersin kausi ei ole mennyt ennakkokaavailujen mukaan.

Niinpä paikka kevään pudotuspeleihin ratkeaa vasta viimeisessä ottelussa lauantaina kotiottelussa Rangers–FBC Turku kello 18.30.

Voitolla pelit jatkuvat, ja tappio tietäisi varhaisen kesäloman alkua. Mutta ihan näin yksioikoisesti kausi ei välttämättä ole pulkassa.

Kolmen pisteen voitolla Kylän Jätkien kevät jatkuu pudotuspeleissä varmasti. Kaksikin pistettä saattaa riittää, mutta, jos ja jos… Spekuloitavaa siis riittää, kirjoittaa Rangersin kautta seuraava toimittaja Mikko Karlsson.

Arvuuttelu liittyy pistelaskusysteemiin. Divarissa ei pelata koskaan tasan. Peliajalla saavutettu voitto tuo kolme pistettä ja jatkoajalla kaksi pistettä. Häviöstäkin voi saada pisteen, jossa ottelu ratkeaa varsinaisen peliajan jälkeen.

Muidenkin lauantaina kentällä olevien joukkueiden pelit voivat ratkaista Rangersin kohtalon. Kyseiset ottelut alkavat aikaisemmin lauantaina, joten niiden tulos on tiedossa ennen Kirkkonummen-ottelun päättymistä.

− Lauantaina, jos koskaan, Kylän Jätkien pitää voittaa. On niin sanonut pakkovoiton paikka tai muutoin joutuu jännittämään muiden joukkueiden tekemisiä. Pahimmassa skenaariossa paikka kahdensan joukossa karkaa, ja karkauspäivän päätteeksi on edessä varhainen kesäloma, Karlsson toteaa.

Viime vuonna tähän samaan aikaan Rangersin tilanne oli toinen.

> Lue lisää: Rangers yllätti monet ja on nyt Divarin ykkönen − taistelu sarjanoususta alkaa lauantaina (Viisykkönen 2.3.2019)

(2) kommenttia
Kommentit (2)

Kommentit (2)

Kylän jätkät tulevat Pommariin nälkäisinä ja jokainen tekee kaikkensa joukkueen puolesta.
Rangers ei varmasti halua kesälomalle , vaan haluaa näyttää vahvan osaamisensa ja henkisen kanttinsa,joka tosi paikan tulee näkyviin täpötäyden kotikatsomon edessä.
Tule kannustamaan Rangers voittoon lauantaina.Pommarin kotiluolassa on hyvä ja yhteisöllinen kirkkonummelainen tunnelma.
Rangers tarvitsee nyt jos koskaan kotijoukkueen kannustusta.Tule antamaan tukesi joukkueelle.
Elina Utriainen
Voipi olla, että käteen jää tyhjä arpa. Kyse on joukkuepelistä johon kaikkien on osallistuttava aivan täysillä, eikä näin ole juurikaan näemmä käytännössä tapahtunut....no mut katotaan ny viel......:)
Voe kamalan kamala...

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx