(3) kommenttia

Alaikäisiä varkaita kävi saariston ravintolassa – poliisi tavoitti nopeasti, juomatkin olivat vielä kylmiä

Pentalassa on Espoon kaupungin saaristolaismuseo ja sen naapurissa pursiseuran ylläpitämä ravintola.

Pentalan saaressa Kirkkonummen rajan tuntumassa Espoon puolella huomattiin tiistaina, että saaristolaisravintolassa oli käynyt kutsumattomia vieraita.

Poliisille ilmoitettiin aamulla aikaisin, että neljä nuorta poistui paikalta veneellä Svinösundin suuntaan Espooseen.

Myös Rajavartiolaitoksen venepartio suuntasi tehtävälle. Hetkeä myöhemmin poliisin moottoripyöräpartio tavoitti tuntomerkkeihin sopivat henkilöt mantereelta Espoossa, ja

Alustavassa puhuttelussa he myönsivät käyneensä saaressa sijaitsevassa ravintolassa sisällä sekä anastaneensa sieltä alkoholijuomia.

Epäiltyjen käyttämästä ajoneuvosta löytyi ravintolasta anastettuja jääkaappikylmiä juomia; samppanjaa, siideriä, likööriä ja lonkeroa.

Heitä epäillään varkaudesta. Lisäksi ajoneuvon kuljettajaa epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta ajo-oikeudetta. Kuljettajaa lukuun ottamatta epäillyt ovat alaikäisiä.

(3) kommenttia
Kommentit (3)

Kommentit (3)

Hyvä poliisit ja näille "ns" nuorille kovat rangaistukset tietävät ihan mitä tekevät ei mitään selityksiä "mä en tajunnut mitään mitä tein" loppu lässytyksille ja lakiin tiukennus nuorempia rikollisia kohtaan ikärajaa alemmaksi. Vanhemmat tekevät parhaansa varmaan mutta ei näitä voi kädestä kiinni pitää kun ei ole sitä niin sanottua älliä päässä.
Heti
Nopeaa toimintaa poliisit:)
Hyvä lopputulos!
Heillä on edessään "loistava tulevaisuus". Eikö alaikäisten vanhemmat yhtään välitä mitä heidän lapsensa tekevät.
Max

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä