(13) kommenttia

Huikea ilotulitus avasi Suomen juhlavuoden Kirkkonummella – katso komea teos alusta loppuun videolta!

Kirkkonummen ilotulitus 31.12.2016 (video: Paavo Rantalainen)

Tuhannet kirkkonummelaiset olivat seuraamassa jo perinteistä alkuillan ilotulitusta Kirkkonummen keskustassa. Sää suosi ja pimeällä taivaalla säkenöi.

Tilaisuuden avasi kello 19 kunnanhallituksen puheenjohtaja Raija Vahasalo.

Ilotulituksen tarjosi kuten monena vuonna aikaisemmin yrittäjä Kimmo Halonen sponsorien tuella.

Koko ilotulituksen voit katsoa videolta yllä olevassa ikkunassa.

Viisykkönenkin toivottaa Hyvää Uutta Vuotta 100-vuotiaalle Suomelle. 

(13) kommenttia

Kommentit (13)

Sivut

Sundsbergin ilotulitus kaunis vaikkakin kesti tovin ennenkin alkoi. Viime vuonna taisi olla musiikkikin mukana mutta miksi ei tänä vuonna...?
Tuula
Sekä keskustan että Sundsbergin ilotulituksiin tänäkin vuonna osallistuneena niin molemmat olivat hienoja elämyksiä.

Keskustan ilotulituksen tekijä on vuosi vuodelta kehittynyt taidoiltaan huomattavasti ja oli oikea ilo seurata vuoden ilotulitusta hienolla muusiikilla. Kyllähän keskustan alueella sammutetaan katuvaloja esityksen ajaksi, mutta saisi vielä laajemminkin sammuttaa.


Sundsbergissä jossa pimeys löytyy oli esitys, pienen teknisen viiveen jälkeen, taas todella hieno valon, räjähdysten, musikin ja pimeyden elämys. (Tosin perheemme jäi tänä vuonna hivenen kaipaamaan pimeyden tehokkaamapaa höydyntämistä, kuten aikaisempina vuosina on ollut.)

Kyllä ammattilaiset osaavat hommansa ja Kirkkonummella katsojia ilahdutetaan jopa kahdella hienolla uuden vuoden ilotulitusshowlla - joita kannattaa tulla katsomaan kauempaakin.
Jerri Kämpe-Hellenius
Vielä,kun saataisiin katuvalot ja muut turhat valot pois keskustasta esityksen ajaksi.Muuten hieno esitys keskustassa ja Sundsbergissä.KIITOS!
TERMINATOR
Myös Sundsbergissä oli hieno ilotulitus. Hyvin ehdittiin Kirkkonummen keskustasta vielä sinne niin näkyi kahdet tulitukset. Ruuhka oli kylläkin melkoinen. Toivottavasti omatoimipaukuttelijat muistavat siivota rakettijätteet pois.
Hienoa
Tällainen hyvin järjestetty, hieno ilotulitus tuo paljon iloa (huomaa jo väkimäärästä) ja kestää ehkä kahdeksan minuuttia. Koirat pelkäävät raketteja mutta yhtälailla on ihmisiä, jotka pelkäävät koiria läpi vuoden.

Kiitos hienosta ilotulituksesta - toivottavasti järjestetään myös tänä vuonna!
Ilontuoja

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx