(13) kommenttia

Huikea ilotulitus avasi Suomen juhlavuoden Kirkkonummella – katso komea teos alusta loppuun videolta!

Kirkkonummen ilotulitus 31.12.2016 (video: Paavo Rantalainen)

Tuhannet kirkkonummelaiset olivat seuraamassa jo perinteistä alkuillan ilotulitusta Kirkkonummen keskustassa. Sää suosi ja pimeällä taivaalla säkenöi.

Tilaisuuden avasi kello 19 kunnanhallituksen puheenjohtaja Raija Vahasalo.

Ilotulituksen tarjosi kuten monena vuonna aikaisemmin yrittäjä Kimmo Halonen sponsorien tuella.

Koko ilotulituksen voit katsoa videolta yllä olevassa ikkunassa.

Viisykkönenkin toivottaa Hyvää Uutta Vuotta 100-vuotiaalle Suomelle. 

(13) kommenttia
Kommentit (13)

Kommentit (13)

Sundsbergin ilotulitus kaunis vaikkakin kesti tovin ennenkin alkoi. Viime vuonna taisi olla musiikkikin mukana mutta miksi ei tänä vuonna...?
Tuula
Sekä keskustan että Sundsbergin ilotulituksiin tänäkin vuonna osallistuneena niin molemmat olivat hienoja elämyksiä.

Keskustan ilotulituksen tekijä on vuosi vuodelta kehittynyt taidoiltaan huomattavasti ja oli oikea ilo seurata vuoden ilotulitusta hienolla muusiikilla. Kyllähän keskustan alueella sammutetaan katuvaloja esityksen ajaksi, mutta saisi vielä laajemminkin sammuttaa.


Sundsbergissä jossa pimeys löytyy oli esitys, pienen teknisen viiveen jälkeen, taas todella hieno valon, räjähdysten, musikin ja pimeyden elämys. (Tosin perheemme jäi tänä vuonna hivenen kaipaamaan pimeyden tehokkaamapaa höydyntämistä, kuten aikaisempina vuosina on ollut.)

Kyllä ammattilaiset osaavat hommansa ja Kirkkonummella katsojia ilahdutetaan jopa kahdella hienolla uuden vuoden ilotulitusshowlla - joita kannattaa tulla katsomaan kauempaakin.
Jerri Kämpe-Hellenius
Vielä,kun saataisiin katuvalot ja muut turhat valot pois keskustasta esityksen ajaksi.Muuten hieno esitys keskustassa ja Sundsbergissä.KIITOS!
TERMINATOR
Myös Sundsbergissä oli hieno ilotulitus. Hyvin ehdittiin Kirkkonummen keskustasta vielä sinne niin näkyi kahdet tulitukset. Ruuhka oli kylläkin melkoinen. Toivottavasti omatoimipaukuttelijat muistavat siivota rakettijätteet pois.
Hienoa
Tällainen hyvin järjestetty, hieno ilotulitus tuo paljon iloa (huomaa jo väkimäärästä) ja kestää ehkä kahdeksan minuuttia. Koirat pelkäävät raketteja mutta yhtälailla on ihmisiä, jotka pelkäävät koiria läpi vuoden.

Kiitos hienosta ilotulituksesta - toivottavasti järjestetään myös tänä vuonna!
Ilontuoja
Hyvää uutta vuotta Gott nytt år 2017! Jätte fint fyrverkeri. Upeaa ja mahtavaa. Kerrankin näki paljon Kirkkonummelaisia liikkeellä. Hienoa!
Bodil Lindholm
Kiitos hienosta kokemuksesta! Ensimmäiset kyyneleet valuivat Saaran laulun aikana ja lisää loppupään sinivalkoisten rakettien noustessa taivaalle. Hyvää 100-vuotisjuhlavuotta Suomi ja suomalaiset! Upeaa oli, että oli rakettien väreillä ja musiikilla kunnioitettu isänmaatamme!
M & A
"Kiitos kun koirani joutuivat taas kerran pelkäämän teidän takia.
EHKÄ te ensi vuonna jätette tuon tekemättä.
Olisi jo aika ajatella niitäkin jotka eivät kestä näitä ilotulituksia.
Tuolla rahalla saisi jotain paljon parempaa ja pysyvääkin aikaiseksi.
Miksi joka vuosi? "

Kaupungin järjestämä ilotulitus kestää muutaman minuutin ja on etukäteen tiedossa. Se ei varmasti ole suurin syy koiran peloille? Ja koiran kanssa voi lähteä jonnekin syrjempään illaksi, jos koira on aivan paniikissa muuten tai sitten järjestää kotona sellaiset olosuhteet, että koira saisi olla mahdollisimman turvassa ja rauhassa.
Miksi joka vuosi valitusta?
Kiitos videosta! Iltauninen syrjäkyläläinenkin näki tämän kauniin spektaakkelin! Oli upea! Valoisaa juhlavuotta kirkkonummelaisille!
Säkenöivät kiitokset!
Upea ja todella hieno
ilotulitus!hyvää uutta vuotta 2017 kaikille !
Nipsu
Olipas komea ilotulitus. Osan näin ikkunasta, mutta nyt videolta loput!

Kiitos!
Uusi kirkkonummelainen
Kiitos kun koirani joutuivat taas kerran pelkäämän teidän takia.
EHKÄ te ensi vuonna jätette tuon tekemättä.
Olisi jo aika ajatella niitäkin jotka eivät kestä näitä ilotulituksia.
Tuolla rahalla saisi jotain paljon parempaa ja pysyvääkin aikaiseksi.
Miksi joka vuosi?
Aivan mahtava ilotulitus. Tuhannet kiitokset Kimmo Halonen ja kaikki yritykset jotka mahdollistivat tämän.
Kyseessä on mielestäni enemmän kuin pelkkä ilotulitus. Näkeekö kukaan minään muuna hetkenä, koko vuonna Kirkkonummen keskustassa näin paljon ihmisiä? Ruuhkaa riitti jokaiselle sisääntuloväylälle, Citymarketin parkkipaikka tupaten täynnä, ihmisiä puistossa, uimahallilla, kirkolla.
Ilotulitos on jo perinne Kirkkonummella. Ainoa sellainen, jota tullaan katsomaan Espoosta, Helsingistäkin saakka. Kiitos siitä kaikille tämän mahdollistaville ja oikein hyvää uutta vuotta 2017!
Kiitos jälleen!

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx