(2) kommenttia

Siuntion Kylpylä on pian Cumulus-hotelli

Rantasipi muuttuu Siuntiossakin Cumulukseksi.

Suomeen syntyy nimeltään uusi hotelliketju. Samalla muutama vuosi sitten Rantasipiksi muuttunut Siuntion Kylpylä nimetään Cumulus Resortiksi.

Nimenmuutos liittyy Cumulus- ja Rantasipi -hotelliketjujen yhdistämiseen yhdeksi Cumulus City & Resort –ketjuksi. Hotellit ovat Restelin omistamia.

Cumulus-hotellit ovat jatkossa Cumulus City -hotelleja ja Rantasipit Cumulus Resort -hotelleja. 

Uudistuminen näkyy hotelleissa konkreettisesti tammikuussa 2017. Cumulus City -hotelleja uudistetaan jo nyt vauhdilla ympäri Suomea. 

Cumulus Resort -hotelleista puolestaan Pohjanhovi, Rukahovi ja Laajavuori toimivat uudistuksen pilottikohteina, joissa kehitetään erityisesti wellness-puolen palveluita.

Rantasipi on toiminut Siuntiossa nelisen vuotta tuottamalla hotelli-ja ravintolapalvelut.

Varsinaiset kuntoutuspalvelut hoitaa Siuntion Kylpylässä edelleen Avire Oy, joka on Miina Sillanpää Säätiön omistama yhtiö.

Säätiö rakennutti kylpylän ja kuntoutuslaitoksen Siuntioon 1970-luvulla ja pyöritti koko toimintaa useita vuosikymmeniä. (sijainti, katso kartta alla)

Rantasipi Siuntion Kylpylässä on 191 hotellihuonetta.

Restel on Suomen suurin hotelli- ja ravintola-alan toimija. Restelillä on Suomessa 43 hotellia.  

 


(2) kommenttia

Kommentit (2)

TAASKO tämä paikkaa saa uuden omistajan!? Montako niitä on jo ollut?
Toivottavasti paikka remontoidaan sellaiseksi että siellä on puhdasta, tilavaa ja viihtyisää ihan kaikkialla, myös saunoissa, sekä hinnat kaikin puolin kohdillaan.
xx
Toivonmukaan uusi hotelliketju panostaa palveluun, siten, että myös se tavallinen , kenties kylpyläpalveluja käyttävä asiakas saisi kohtuuhinnalla mm ruokaa.
Nyt mm lounaan hinta on sellainen, että eipä sitä tavallinen tallaaja voi miettiäkkään, jäävänsä sinne ruokailemaan.
Usein voisi mm viikonloppuna mennä perheen kanssa kylpylälle ja rentoutua ja sen jälkeen syömään. Mutta kun lounaan hinta hipoo taivaita, niin eipä tuota voi toteuttaa.
Palvelua tavalliselle tallaajalle

Kommentoi

(2) kommenttia

Kirkkonummen malminetsintälupa on erittäin harvinainen tapaus − Näin kaivosviranomainen perustelee päätöstä

(3) kommenttia

Yksityishenkilö sai luvan etsiä malmia Upinniemellä lähes 90 hehtaarin alueella − oikeuttaa jopa kairauksiin toisten mailla

(2) kommenttia

Kirkkonummi kysyi 11. kerran kuntalaisten mielipiteitä: Kommentteja kertyi yli 1.600 − yleisarvosana on jämähtänyt paikoilleen

(2) kommenttia

Työntekijä hioi sorvilla ruostetta pois ja loukkaantui vakavasti − johtaja sai ensin sakot, mutta hovioikeus oli toista mieltä

(4) kommenttia

Holtittomia huimapäitä liikenteessä, vaikka tiet liukkaita − poliisi hämmästelee joidenkin autoilijoiden nopeuksia 

(2) kommenttia

Kirkkonummen lastensuojelussa rikottu lakia jo vuosia − viranomaiset puuttuneet useasti, jopa henkilöstön työtiloista moitteita

(4) kommenttia

Kyläkoulun kohtalo on yleensä lopettaminen − Sjökulla on poikkeus: Koulusta rakennettiin oppimiskeskus, ja nyt se on valmis

(1) kommentti

Kirkkonummi iski silmänsä parin hehtaarin maakauppaan keskellä metsää ja aikoo käyttää etuosto-oikeutta − tästä on kysymys

(2) kommenttia

Kirkkonummella yritetään taas tehdä maailman suurin jääkaruselli ja riistää ennätys USA:sta − Katso miten karuselli pyöri vuosi sitten!

(3) kommenttia

Veikkaus Oy haluaa myydä ja muuttaa henkilökuntansa kesänviettopaikan merenrannalla 100-150 asukkaan lomakyläksi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx