(6) kommenttia

Raju takaa-ajo Masalasta – nuori mies kaahasi poliisia pakoon, useita ihmisiä joutui vaaraan

Poliisi joutui ajamaan takaa torstaina nuorta mieskuljettajaa Masalasta Kirkkonummen keskustaan. Matkalla sattui useita vaaratilanteita ja ihmisten henki oli vaarassa.

Vuonna 1990-syntynyt ajo-oikeudeton mies kaahasi henkilöautolla poliisia pakoon Kirkkonummella ja vaaransi liikenteessä olijoiden hengen monta kertaa ajonsa aikana.

Pakomatka alkoi Masalassa Sepänkyläntiellä torstaina kello 16.30, jolloin väärillä kilvillä varustetun auton kuljettaja ei totellut poliisin pysäytysmerkkiä, vaan ajoi poliisiauton ohi osittain pientareen kautta.

Poliisi lähti miehen perään. Mies lähti ajamaan huomattavalla nopeudella pakoon kääntyen Masalantielle.

Nopeusrajoitus oli Masalantiellä 40 km/h ja sen jälkeen 50 ja 60 km/h. Miehen nopeudeksi mitattiin suurimmillaan 140 km/h. Mies ohitti useita autoja ja myös vastaan ajoi useita autoja.

Mies ajoi 130 km/h Vanhaa Jorvaksentietä pitkin kohti Kirkkonummea nopeusrajoituksen ollessa 50 km/h.

Nelikaistaisella moottoritieosuudella hänen nopeutensa oli suurimmillaan 160 km/h ja hän ohitti autoja oikealta ja vasemmalta puolelta.

Tultaessa kaksikaistaiselle osuudelle mies ajoi välillä osittain ja välillä kokonaan vastaantulevien kaistalla ja autot joutuivat väistämään pientareelle.

Sokeritehtaantielle tultaessa pakenijan nopeus oli 90 km/h nopeusrajoituksen ollessa 40 km/h.

Upinniementielle tultaessa autot joutuivat väistämään pientareelle useita kertoja miehen ajaessa keskellä tietä.

Poliisi sulki Upinniementiellä vastaantulevien kaistan Sillankulman risteyksen kohdalla ja varautui käyttämään piikkimattoa.

Upinniementiellä jalankulkija joutui väistämään pientareelle ja Sillankulmalla lapsi joutui väistämään pyörätien sivuun.

Luostarinrinteellä mies ajoi jalkakäytävää pitkin Munkinmäentielle. Ylittäessään Munkinsiltaa hän ajoi kevyelle liikenteelle varatulla sillalla siten, että jalankulkijat joutuivat kiipeämään kaiteen päälle.

Auto ajoi lopulta ulos Munkinmäentieltä vasemmalle kääntyvässä mutkassa.

Kuljettaja otettiin kiinni ja häntä epäillään rattijuopumuksesta. Miestä kuulusteltiin usean muunkin rikosasian johdosta. Kuljettajasta on kirjattu vastaavia rikosilmoituksia aiemminkin.

 

(6) kommenttia

Kommentit (6)

Sivut

Ja taas! Nyt kunnon rangaistus!
Hude
Oikea elämänsä sankari. Ja sama meno jatkuu... Toivottavasti ei vie ketään mukanaan.
Menetetty elämä
On aika hampaaton näitten rikollisten kanssa, silitellään päätä ja homma jatkuu!
Suomen oikeuslaitos.
Joo tämä ei jää tähän tämä oli vasta alkua..Kyseinen kuljettaja ohitti myös minut tiellä51
Pöö
Toivoisin nopeusvalvontaa masalantielle, 80% kaksipyöräisistä, autoista ainakin 60% ajavat 40-alueella ylinopeutta, voisiko valvontaa järjestää, kiitos
ajetaan 40 40-alueella

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx