(2) kommenttia

Nyt se on varmaa: Kirkkonummen tori täyttyy popup-ravintoloista – menuja perisuomalaisesta kaiken maailman makuihin

Suomi100 -päätapahtuma Kirkkonummen torilla on kiinnostanut kotikokkeja laidasta laitaan. Popup-ravintolapaikat ovat täynnä.

Osana Kirkkonummi-päiviä järjestetään tänä vuonna kaiken kansan ravintolatapahtuma 27.8. sunnuntaina, jolloin on sopivasta 100 päivää Suomen satavuotisjuhlaan 6.12.

Torille on kutsuttu kirkkonummelaisia ruuanlaitontaitajia pistämään pystyyn omia ravintoloita muutamaksi tunniksi.

Tähän mennessä tapahtumaan on ilmoittautunut kolmisenkymmentä osallistujaa.

Kotikokeille varattu ylätori on täynnä, mutta jonotuspaikoille voi ilmoittautua.

− Kunta järjestää torille sähköt, teltat ja kalusteet. Enempää osallistujia ei paikalle voida ottaa ihan käytännönsyistä. Sen sijaan paikallisille ravintoloille varatulle aukiolle torin alapuolella on vielä tilaa, kertoo kulttuuritoimenjohtaja Maaret Eloranta.

Popup-ravintolapäivässä voi menujen perusteella tehdä matkan maailman makuihin.

Suomalaisruokien lisäksi on tarjolla muun muassa eritrealaista, afganilaista, malesialaista, japanilaista ja thaimaalaista ruokaa.

Torille pystytetään myös esiintymislava. Paikallisia esiintyjiä toivotaan paikalle ja kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjiin.

Elokuun viimeisen viikonvaihteen lauantaipäivänä järjestetään Kirkkonummi-päivillä myös perinteinen järjestötori. Sinne voi ilmoittautua Karateseura Kibudon nettisivuilla.

Kirkkonummen-päivien ohjelmaa on jo pitkin viikkoa, jolloin muun muassa kirkkonummelainen musiikkielämä esittäytyy viidessä eri konsertissa. (Viisykkönen 31.5.)

Kirkkonummi-päivien anti kootaan jälleen yksiin kansiin.

− Järjestäjien toivotaan nyt pikaisesti ilmoittavan omista tapahtumistaan kuntaa, jotta ne saadaan ajoissa koottua ja julki, Eloranta muistuttaa.

Kirkkonummi-päivien ohjelmistosta pyydetään ottamaan yhteyttä kunnan kulttuuritoimeen. Yhteystiedot löytyvät täältä.

> Suomi100 Kirkkonummi Facebookissa  


(2) kommenttia

Kommentit (2)

Ihkuu . Miten pystyy syömään kaikkea ihanaa. Saiskohan jotain mukaan ... odoteltavaa... unelmia...voi toteutua...haaveita..maiskis☺️
Valpuri
Jess... odotan eritoten kaali- ja kesäkeittoa, silakkapiffejä perunamuussin kera ja hernesoppaa taitaa olla jo muutoinkin tarjolla :)
Uffe

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx