(13) kommenttia

Mies ryöstettiin puukolla uhkaamalla Kirkkonummen asemalla − tekijät nousivat Helsingin-junaan

Arkistokuva

Mies ryöstettiin puukolla uhkaamalla Kirkkonummen juna-aseman läheisyydessä torstai-iltana. Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja.

Ryöstö tapahtui poliisin mukaan torstaina kello 18.50 - 19.03 välisenä aikana.

Ryöstön jälkeen rikoksesta epäillyt kaksi miestä olivat poistuneet asemalaituria pitkin takaisin kohti juna-aseman alikulkua ja nousseet keskilaiturille.

Laiturille tuli juna Helsinkiä kohti hieman kello 19:n jälkeen, ja rikoksesta epäillyt nousivat junaan.

Asiasta jotain tietäviä tai mahdollisesti tapahtumia nähneitä henkilöitä pyydetään olemaan yhteydessä poliisiin p. 0295 438 050 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo(at)poliisi.fi.

Myös Kivenlahdessa tapahtui ryöstö torstai-iltana.

Kivenlahden R-kioski ryöstettiin fileerausveitsellä uhaten torstaina kello 20.55.
 
Ryöstäjä oli arviolta noin 30-vuotias mies, päässään kommandopipo ja yllään ruskea, mahdollisesti mokkainen nahkatakki, jossa oli vaaleaa karvaa helmassa ja kauluksessa sekä jalassa valkoiset Niken kengät.
 
Ryöstäjä sai saaliikseen pienehkön summan rahaa.
 
Myös tästä ryöstöstä jotain tietäviä tai mahdollisesti tapahtumien nähneitä henkilöitä pyydetään olemaan yhteydessä poliisiin.
(13) kommenttia

Kommentit (13)

Sivut

Ei ole töitä kuin ennen edellisten sukupolvien aikaan meni minne vaan ni sai töitä vuokra taso 4kertaa halvempi.nyt pätkätyöt.jotka ei riitä ees vuokraan kaikkien on mentävä kelan tuille.valitettavaa.
Tutkija
Eikö tuolla ole yhtään valvontakameroita missään, josta saisi paremman käsityksen tekijöistä ja pääsis jäljille paremmin?
Isoveli
Nappikauppiaat Gedessä Cittarin ja koulun nurkilla...
Kaikki sen tietää ja homma vaan pyörii.
Lapsiystävällisesti...
Kuka välittää
poliisit tekevät työtään ja niinkuin työnantaja määrää joten kunnat ja valtiot ovat työnantajia heiltä tulee palkka ja työtehtävät totta on että joku pieni ylinopeus ei ole yhtä paha kuin henkirikos tai ryöstö kiitos poliisit että jaksatte kirkkonummi nyt edelläkävijäksi eli poliiseja jos vain saa niin lisää toivottavasti poliiseja tulee lisää auttamaan meitä kansalaisia
poliisifani
Poliisilla on paljon tärkeämpää tekemistä tarkkailla ajaako joku 5km tunissa ylinopetta siitä saa rahat helposti ei tuota vaikeuksia ottaa kiinni
Siinä tärkeys

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx