(17) kommenttia

Malttamaton autoilija lähti ohittamaan jonoa 51:llä − törmäsi kääntyvään autoon, ainekset isoon onnettomuuteen

Henkilöauton kuljettaja oli liian kiireinen odottamaan vasemmalle kääntyvän auton synnyttämässä jonossa ja lähti ohittamaan tuhoisin seurauksin.

Onnettomuus sattui tiistaiaamuna ennen kello kahdeksaa 51:llä Inkoossa Degerbyn ja Siuntiontien välisellä osuudella.

Hevoskuljetusajoneuvo oli ryhmittynyt kääntyäkseen vasemmalle kantatieltä.

Ajoneuvon perässä oli joitakin autoja, ja viimeisenä ollut henkilöauto lähti ohittamaan jonoa.

Hevoskuljetusajoneuvo kääntyi ohittamaan lähteneen ajoneuvon eteen, jolloin henkilöauto törmäsi hevoskuljetusajoneuvon peräosaan.

Henkilöauto romuttui törmäyksessä lunastuskuntoon, mutta autossa olleet kolme henkilöä selvisivät törmäyksestä ilman vammoja.

Hevoskuljetusajoneuvo säilyi vähemmillä vaurioilla, eikä sen kuljettaja loukkaantunut, kertoo pelastuslaitos tiedotteessaan.

Autossa ei ollut tapahtumahetkellä hevosia.

Vaaratilanne on hyvin tyypillinen 51:llä Kirkkonummen keskustan jälkeen, koska suoraan kantatieltä lähtee hyvin pieniäkin teitä jopa suoraan talojen pihoille.

(17) kommenttia

Kommentit (17)

Sivut

Mielestäni koko 51:lle pitäisi saada valot, sillä silloin vois suurimmilta onnetomuuksilta välttyä, sillä ihmiset näkisivät ennemmän kuin autojen etu ja takavaloja ajaessa pimeällä. Sillä se ei ole pelkästään sitä että autot eivät näe kääntyviä autoja, vaan myös se että autojlijat eivät näe, tielle juoksevia eläimiä yhtä helposti, pelkkien autonvalojen kanssa.
51 tielle valot!
Tässä unohdettiin mainita, että hevosauton takana oli täysperärekka jonka takaa ei voinut hevosauton kuljettaja pimeällä nähdä että sieltä tulee ohittava auto. Hevosauto oli myös lähtenyt hidastamaan, n.250 metriä ennen käännöstä, sillä käännös on tiukka, ja tie oli hieman jäässä. Joten hevosauto ei kääntynyt kenenkään eteen, eikä millään voinut nähdä takaa ohittavaa autoa. Ja hevosautossa oli tapahtuma hetkellä kuljettajan lisäksi yksi matkustaja, joka myös selvisi ilman vammoja. Isku olisi ollut pahempi jos hevosauton takana oleva rekka ei olisi huomannut ohittavaa autoa, ja väistänyt pientareelle niin paljon kuin oli mahdollista. Hevosautolla oli myös vilkku päällä ja kuljettaja katsoi peileihin ennen käääntymistä. Ja hevosautossa ei ole taustapeiliä.
...
Itselleni olisi käynyt pari kertaa huonosti, jos en olisi katsonut sivupeiliin kääntyessäni vasemmalle Siuntion kalasavustamon pihaan Kirkkonummelta päin tultaessa. Takaa on joku ohittamassa letkaa, kun ei ole tajunnut, että vauhti on hiljentynyt kääntymisten vuoksi. Näitä liikenteelle sokeita kuskeja löytyy.
Varokaa
Onneksi hevosautossa ei ollut hevosia juuri tuolla hetkellä. Silloin onnettomuus olisi voinut olla huomattavan paljon pahempi! Hevosen poikki mennyttä jalkaa kun ei voi laittaa kipsiin vaan hevonen on lopetettava. Mikä puusilmä tuo henkilöauton kuljettaja oikein on? Kortti vaan pois ja pitkäksi aikaa!
Tuli iso lasku
Näitä malttamattomia autoilijoita näkee ihan liikaa. Ehkä heidän pitäisi mennä jollekin vihan hallinta ja hermojen malttamis kursseille. Tai antaa ajokortti pois. Vaarantavat muidenkin kuin itsensä hengen.
Lähtekää edes ajoissa!

Sivut

Kommentoi

(2) kommenttia

Kirkkonummen malminetsintälupa on erittäin harvinainen tapaus − Näin kaivosviranomainen perustelee päätöstä

(3) kommenttia

Yksityishenkilö sai luvan etsiä malmia Upinniemellä lähes 90 hehtaarin alueella − oikeuttaa jopa kairauksiin toisten mailla

(2) kommenttia

Kirkkonummi kysyi 11. kerran kuntalaisten mielipiteitä: Kommentteja kertyi yli 1.600 − yleisarvosana on jämähtänyt paikoilleen

(2) kommenttia

Työntekijä hioi sorvilla ruostetta pois ja loukkaantui vakavasti − johtaja sai ensin sakot, mutta hovioikeus oli toista mieltä

(4) kommenttia

Holtittomia huimapäitä liikenteessä, vaikka tiet liukkaita − poliisi hämmästelee joidenkin autoilijoiden nopeuksia 

(2) kommenttia

Kirkkonummen lastensuojelussa rikottu lakia jo vuosia − viranomaiset puuttuneet useasti, jopa henkilöstön työtiloista moitteita

(4) kommenttia

Kyläkoulun kohtalo on yleensä lopettaminen − Sjökulla on poikkeus: Koulusta rakennettiin oppimiskeskus, ja nyt se on valmis

(1) kommentti

Kirkkonummi iski silmänsä parin hehtaarin maakauppaan keskellä metsää ja aikoo käyttää etuosto-oikeutta − tästä on kysymys

(2) kommenttia

Kirkkonummella yritetään taas tehdä maailman suurin jääkaruselli ja riistää ennätys USA:sta − Katso miten karuselli pyöri vuosi sitten!

(3) kommenttia

Veikkaus Oy haluaa myydä ja muuttaa henkilökuntansa kesänviettopaikan merenrannalla 100-150 asukkaan lomakyläksi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx