(15) kommenttia

Lauri Tähkä -konsertin järjestäjät anovat kunnalta tukea – konsertti on etkot Kirkkonummen Suomi100 -juhlaan Masalassa

Lauri Tähkä esiintyy 5.12. Masalassa.

Itsenäisyyspäivän aaton juhlakonsertin järjestäjät anovat tapahtuman järjestelyihin 12 000 euron avustusta Kirkkonummen kunnalta. Pääesiintyjänä 5.12. on Lauri Tähkä.

Juhlakonserttia ovat järjestämässä Kirkkonummen Kirkkonummen kuntakeskustayhdistys KIDE ja Kirkkonummen Yrittäjät.

Juhlakonserttia on valmisteltu osana Suomi100 -juhlavuotta Kirkkonummella.

Konsertti on maksullinen, normaaliliput maksavat 30 euroa. Tähän mennessä lippuja on myyty 700 kappaletta.

Konserttipaikkaan LähiTapiola Sport Centeriin mahtuu yli 1 000 katsojaa.

Kide ry:n hakemuksessa todetaan, että tapahtuman tavoitteena on yhdistää kuntalaisia ja saada kunnalle vahvaa nostetta imagollisesti ja yhteishenkeä kohottaen.

Konsertti järjestelyineen tuo yhteen useita yhdistyksiä ja harrastusseuroja. Kyseessä on järjestäjien mukaan voittoa tavoittelematon tapahtuma.

Avustuksesta on kulisseissa käyty jo kovaakin keskustelua, joka todennäköisesti jatkuu 30.10. kunnanhallituksessa, kun avustusanomusta käsitellään.

Kunnanjohtaja Tarmo Aarnio ei tee yleisestä tavasta poiketen ennakkoon ehdotusta asiasta, vaan tekee sen vasta kokouksessa.

Viisykkösen tietojen mukaan tapahtuman järjestäjät ovat otaksuneet, että heille on jo aiemmin luvattu kunnan avustus juhlavuoden tapahtumabudjetista.

Asia oli esillä jo lokakuun alussa kunnanhallituksessa, kun esityslistalla oli Suomi100-tapahtumien määrärahoihin 45 000 euron korotusesitys.

Kunnanhallitus pudotti äänestyksen (9-4) jälkeen lisämäärärahan 25 000 euroon.

Lisäksi kunnanhallitus edellytti, että mikäli muita hankkeita Suomi 100 -hankkeisiin liittyen tulee, ne tuodaan avoimesti kunnanhallituksen käsittelyyn.

Kirkkonummen kunta ei ole tukenut rahallisesti Suomi 100 -hankkeita, jotka eivät ole kunnan järjestämiä, kunnanhallituksen päätöksessä todetaan.

Masalassa järjestettävä kaksipäiväinen itsenäisyyspäivätapahtuma on ensimmäinen laatuaan Kirkkonummella. (Viisykkönen 27.3.)

Kunta järjestää 6.12. kaikille avoimen kansalaisjuhlan samassa paikassa kuin edellisillan konsertti.

Liikuntahalli joudutaan rakentamaan juhlapaikaksi, ja sisätiloissa tehdään aika isojakin muutoksia, joita yhden päivän juhlaa varten ei kannattaisi tehdä.

> Kirkkonummi juhlii 6.12. näyttävämmin kuin koskaan: Kaiken kansan juhla Masalassa −järjestöjä kutsutaan tekemään ruokaa (Viisykkönen 16.10.)
 

(15) kommenttia

Kommentit (15)

Sivut

EI HYVÄNEN AIKA !!! Onko Kirkkonummen kunnalla oikeasti joku vararahasto, mistä hyvä veli systeemillä otetaan rahat! Kohta taas työntekijöitä ollaan laittamassa pakkolomalle, että kunta saa rahaa....vai mökkiläisten korotetulla kiinteistöverollako tuollaiset tilaisuudet maksetaan! Ja mistä sen hakemuksen löytää, niin voisi muutkin tehdä samanlaisen hakemuksen.....
Kyllä harmittaa olla kirkkonummelainen ja kunnan palkkalistoilla. Muutan pois heti kun mahdollista
Hullua
kyllä minä ainakin voin maksaa itse ja kaverini myös jos se siitä on kiinni summa ei oo mikään hirvee onko ihmiset noin ahdasmielisiä ja miehet kateellisia tähkälle kun naiset tykkää komiasta miehestä
voi että
Eiköhän konserttiin osallistujien tule kustantaa oma käyntinsä!
Olkoonkin Suomi100
Viisykkösen 27.3 päivätyssä jutussa nykyinen kunnanhallituksen jäsen markkinoi tapahtumaa. Nyt samat järjestäjät pyytämässä avustusta tapahtumaan kunnanhallitukselta. Tapahtumaan, jota ei ole edes osattu budjetoida oikein. Asian osalliset osaavat varmaankin jäävätä itsensä hallituksessa, ja toivottavasti hallitus tekee järkipäätöksen ja säästää rahat johonkin tarpeellisempaan kohteeseen.
Suhmurointia
Onks tää vitsi? Eihän oikeasti tälle olla oikeasti myöntämässä rahas? Kunnan nettisivuilla kunnanhallituksen esityslistassa ei näy mitään hakemusta, vaikka esittelytekstissä viitataan hakemukseen. Voisko kunnanhallituksen jäsenet vaatia hakemuksen edes näkyville? Julkinen asiakirja tuollainen hakemus.
Ei kai oikeesti

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx