(15) kommenttia

Kunnantalon uusi ravintoloitsija löytyi ihan naapurista?

Kunnantalon ravintola on ollut ilman yrittäjää viime juhannuksesta lähtien.

Kirkkonummen kunnantalon tyhjillään olevaan ravintolaan on ehkä viimeinkin löydetty uusi yrittäjä. Ehdolla on paikallinen ravintoloitsija.

Ravintola on ollut ilman yrittäjää viime juhannuksesta lähtien. Ensimmäisellä tarjouskierroksella kunta ei löytänyt yhtään mieleistään yrittäjää. Toisella kierroksella minimivuokraa laskettiin ja tarjouksia tuli kolme.

Kunnantalon ravintolan vuokraamisesta jätti tarjouksen kolme yritystä: Kirkkonummelainen O mat Ravintola Oy, Antell-Ravintolat Oy ja Ruokaruukku Oy. Kaikki ovat alallaan tunnettuja tekijöitä.

O mat on pitänyt ravintolaa muutaman vuoden Kirkkonummella Kauppakeskus Kirsikan vieressä. Yritys huolehti pari vuotta myös Wohlsin kartanon ravintolapalveluista.

Antell on yli sata vuotta vanha perheyritys Oulusta. Antell pyörittää Kirkkonummella Ericssonin henkilöstöravintolaa Jorvaksessa. Ravintola palvelee yli tuhatta työntekijää.

Ruokaruukku on espoolainen yritys, joka piti pitkään UPM:n pääkonttorin cateringravintolaa.

Tarjoukset on käyty läpi. Kunnanjohtaja Tarmo Aarnio esittää kunnanhallitukselle, että sopimus tehtäisiin O mat Ravintola Oy:n kanssa.

Aarnio esityksen mukaan kyseinen tarjous on ainut, joka täyttää tarjoajalle asetetut soveltuvuusvaatimukset ja on tarjouspyynnön mukainen.

LISÄTTY (16.2.) Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti O mat Ravintola Oy:n tarjouksen

> 51-Arkisto (23.10.2014) Kunnantalon ravintolaa tarjotaan taas vuokralle

(15) kommenttia

Kommentit (15)

Sivut

Koska ravintola aukeaa?
Milloin syödään?
Vaikka täällä kunnantalossa työskentelenkin, niin ei minun palkallani käydä ravintolassa lounaalla. Lounaan hinnalla saan useamman päivän eväät töihin ja näin säästyy perheellekin ruokarahaa. Ehkä jollain meistä on varaa ulkona syömiseen.
Omat eväät
Tuo ruokailupaikka on alusta alkaenkin mielletty juurikin kunnantalon väelle tarkoitutetuksi, joten jos sinne halutaan muutakin väkeä syömään niin voipi markkinoinnissa olla hieman haastetta?
kadunmies
Tervetuloa uusi yrittäjä! Toivottavasti tilaan saisi tehdä muutoksia, sillä nykyinen ei ole houkutteleva. Myös tietynlaisella ilmeella on paljon merkitystä -ainakin minulle. Mielenkiinnolla jään odottelemaan mitä yrittäjäpariskunta on ajatellut konseptikseen tähän tilaan.

Itse kunnan työntekijänä sanon, ettei minulla ole ainakaan varaa syödä ulkona joka päivä. Enkä myöskään syö sen vuoksi, että nautin pienistä annoksista, joita ei puolestaan ravintolasta saa edulliseen hintaan. Tsemppiä joka tapauksessa uudelle yrittäjälle!
Nami nami
Minusta kyllä tämä olisi pitänyt antaa ilman hakemuksia Ässän ravintolan hoidettaksi
Jaggeri

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx