(15) kommenttia

Kunnantalon uusi ravintoloitsija löytyi ihan naapurista?

Kunnantalon ravintola on ollut ilman yrittäjää viime juhannuksesta lähtien.

Kirkkonummen kunnantalon tyhjillään olevaan ravintolaan on ehkä viimeinkin löydetty uusi yrittäjä. Ehdolla on paikallinen ravintoloitsija.

Ravintola on ollut ilman yrittäjää viime juhannuksesta lähtien. Ensimmäisellä tarjouskierroksella kunta ei löytänyt yhtään mieleistään yrittäjää. Toisella kierroksella minimivuokraa laskettiin ja tarjouksia tuli kolme.

Kunnantalon ravintolan vuokraamisesta jätti tarjouksen kolme yritystä: Kirkkonummelainen O mat Ravintola Oy, Antell-Ravintolat Oy ja Ruokaruukku Oy. Kaikki ovat alallaan tunnettuja tekijöitä.

O mat on pitänyt ravintolaa muutaman vuoden Kirkkonummella Kauppakeskus Kirsikan vieressä. Yritys huolehti pari vuotta myös Wohlsin kartanon ravintolapalveluista.

Antell on yli sata vuotta vanha perheyritys Oulusta. Antell pyörittää Kirkkonummella Ericssonin henkilöstöravintolaa Jorvaksessa. Ravintola palvelee yli tuhatta työntekijää.

Ruokaruukku on espoolainen yritys, joka piti pitkään UPM:n pääkonttorin cateringravintolaa.

Tarjoukset on käyty läpi. Kunnanjohtaja Tarmo Aarnio esittää kunnanhallitukselle, että sopimus tehtäisiin O mat Ravintola Oy:n kanssa.

Aarnio esityksen mukaan kyseinen tarjous on ainut, joka täyttää tarjoajalle asetetut soveltuvuusvaatimukset ja on tarjouspyynnön mukainen.

LISÄTTY (16.2.) Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti O mat Ravintola Oy:n tarjouksen

> 51-Arkisto (23.10.2014) Kunnantalon ravintolaa tarjotaan taas vuokralle

(15) kommenttia

Kommentit (15)

Sivut

Koska ravintola aukeaa?
Milloin syödään?
Vaikka täällä kunnantalossa työskentelenkin, niin ei minun palkallani käydä ravintolassa lounaalla. Lounaan hinnalla saan useamman päivän eväät töihin ja näin säästyy perheellekin ruokarahaa. Ehkä jollain meistä on varaa ulkona syömiseen.
Omat eväät
Tuo ruokailupaikka on alusta alkaenkin mielletty juurikin kunnantalon väelle tarkoitutetuksi, joten jos sinne halutaan muutakin väkeä syömään niin voipi markkinoinnissa olla hieman haastetta?
kadunmies
Tervetuloa uusi yrittäjä! Toivottavasti tilaan saisi tehdä muutoksia, sillä nykyinen ei ole houkutteleva. Myös tietynlaisella ilmeella on paljon merkitystä -ainakin minulle. Mielenkiinnolla jään odottelemaan mitä yrittäjäpariskunta on ajatellut konseptikseen tähän tilaan.

Itse kunnan työntekijänä sanon, ettei minulla ole ainakaan varaa syödä ulkona joka päivä. Enkä myöskään syö sen vuoksi, että nautin pienistä annoksista, joita ei puolestaan ravintolasta saa edulliseen hintaan. Tsemppiä joka tapauksessa uudelle yrittäjälle!
Nami nami
Minusta kyllä tämä olisi pitänyt antaa ilman hakemuksia Ässän ravintolan hoidettaksi
Jaggeri

Sivut

Kommentoi

(2) kommenttia

Kirkkonummen malminetsintälupa on erittäin harvinainen tapaus − Näin kaivosviranomainen perustelee päätöstä

(3) kommenttia

Yksityishenkilö sai luvan etsiä malmia Upinniemellä lähes 90 hehtaarin alueella − oikeuttaa jopa kairauksiin toisten mailla

(2) kommenttia

Kirkkonummi kysyi 11. kerran kuntalaisten mielipiteitä: Kommentteja kertyi yli 1.600 − yleisarvosana on jämähtänyt paikoilleen

(2) kommenttia

Työntekijä hioi sorvilla ruostetta pois ja loukkaantui vakavasti − johtaja sai ensin sakot, mutta hovioikeus oli toista mieltä

(4) kommenttia

Holtittomia huimapäitä liikenteessä, vaikka tiet liukkaita − poliisi hämmästelee joidenkin autoilijoiden nopeuksia 

(2) kommenttia

Kirkkonummen lastensuojelussa rikottu lakia jo vuosia − viranomaiset puuttuneet useasti, jopa henkilöstön työtiloista moitteita

(4) kommenttia

Kyläkoulun kohtalo on yleensä lopettaminen − Sjökulla on poikkeus: Koulusta rakennettiin oppimiskeskus, ja nyt se on valmis

(1) kommentti

Kirkkonummi iski silmänsä parin hehtaarin maakauppaan keskellä metsää ja aikoo käyttää etuosto-oikeutta − tästä on kysymys

(2) kommenttia

Kirkkonummella yritetään taas tehdä maailman suurin jääkaruselli ja riistää ennätys USA:sta − Katso miten karuselli pyöri vuosi sitten!

(3) kommenttia

Veikkaus Oy haluaa myydä ja muuttaa henkilökuntansa kesänviettopaikan merenrannalla 100-150 asukkaan lomakyläksi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx