(4) kommenttia

IL: Sundsberg Suomen kolmanneksi varakkain

Kirkkonummen Sundsberg sijoittuu Suomen postinumeroalueiden tulonjakovertailussa kolmanneksi. Myös Jorvas nousee vertailussa valtakunnan kärkipäähän.

Iltaehti on vertaillut koko maan tulonjakoa postinumeroalueiden mukaan. Tuloja on verrattu asukkaiden mediaanitulojen perusteella. Vertailutulo on keskellä, sen alapuolella ja yläpuolella on siten yhtä monta tulonsaajaa. Tiedot ovat Tilastokeskuksen tulonjakotutkimuksesta.

Varakkaimmat postinumeroalueet löytyvät Espoon Westendistä ja Friisilästä. Westendissä mediaanitulo on runsaat 35 000 euroa vuodessa. Friisilä ja Sundsberg ovat aika tasoissa noin 33 000 euron tuloilla.

Jorvas on tilastossa sijalla 28 vajaan 28 000 euron vuositulolla.

> Iltalehden juttu

> 51-Arkisto (4.11.2013) Gesterby ja Sundsberg tuloluokkien ääripäät        

(4) kommenttia

Kommentit (4)

On myös hyvä tiedostaa että noita tuloja nostaa myös Sarfvikin alueen asukit joiden postinro on myös 02450.
timpuri Kake
Näillä ansioilla Timolle olisi varmasti tilaa myös tulevassa eduskunnassa:)
Anonyymi
Sundsbergin nimi muutettava Timolandiaksi ja näköispatsas sisääntuloavenuelle. Tuo olisi vähintä mitä kunta voisi omalle pojalleen tarjota!
Alkuperäinen Sundsbergilainen
Hyvätuloisten veronmaksajien joukkoryntäys on osittain myöskin T. Haapaniemen ansiota. Tämä näyttää ulkopuolisen tarkastelijan silmin erittäin hyvältä kuntalaisten kannalta. Mutta mitä tapahtuukaan...keppiä Timolle vaikka kunta nauttii hedelmistä.
Entinen Naapuri

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx