(6) kommenttia

HJK:n ja HIFK:n kannattajat tulivat joukolla Kirkkonummelle tappelemaan – paikkana syrjäinen teollisuusalue

Arkistokuva

Poliisin tietojen mukaan lauantaina Jorvaksessa käytyyn joukkotappeluun osallistui helsinkiläisseurojen HJK:n ja HIFK:n kannattajia.

Tappelupaikka oli ilmeisesti valittu huolella, sillä Kirkkonummen kunnan vielä tyhjillään oleva Kiilakallion yritystonttialue on kallioiden ympäröimä, eikä se näy tielle.

Lähistöllä ei asu ketään. Alue on aikanaan tasoitettu louhimalla isot kalliot murskeeksi. (sijainti, katso kartta alla)

Poliisin tietojen mukaan joukkotappelussa oli mukana useita kymmeniä jalkapallojoukkueiden kannattajia.

STT:n haastatteleman poliisin mukaan tappelusta oli sovittu etukäteen.

Tappelu tuli ilmi, kun yksi mukana ollut mies loukkaantui vakavasti ja hänet jouduttiin toimittamaan sairaalaan. (Lue lisää tästä: Viisykkönen 2.8.)

> Kirkkonummella on ollut tarjolla niukasti yritystontteja – tässä niitä nyt on ja kiinnostuskin on ollut hyvä (Viisykkönen 8.4.) 

 

(6) kommenttia

Kommentit (6)

Sivut

Ihminen on sitten typerä laji.
Vähän joka asiassa
Menkööt muualle vähä-älyiset nujakoimaan.
Långvikista
Peli Miettinen taitaa olla se vatipää. Asiallista menoa. Jos kerta tykkää tapella niin tuossa ei ole mitään väärää, hyvä juttu että sopivat yhdessä syrjäisen paikan tappelulle johon osallistuvat ne jotka haluavat tapella. Onko se sitten parempi mennä kadulle etsimään tappelua? Mielummin tuolleen ja sitten kadulla vaan teille kukkahattutädeille yks luuvitonen riittää
Vasikat
Peruskoulun käynyt median edustaja voisi kyllä Suomessa olla sen verran fiksua, että jättää jalkapallon viitekehyksen pois tälläisistä jutuista - josko jotkut vatipäät tappelee keskenään niin ei sillä ole mitään tekemistä urheilun kanssa.
peku miettinen
Jätemaan dumppaamiseen haetaan kuitenkin lupaa näille rupuporukoille ei, joukkueet pääsevät koht pelaamman ilman katsojia.
Maradonna

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx